Co je nejlepší způsob, jak izolovat A2D na telefonní lince?

D

DavidP

Guest
Jaký by byl nejlepší způsob, jak izolovat A2D (jako ADC0803) připojený k telefonní lince pro měření stejnosměrného napětí a střídavé napětí (při ringging) na to. S AC je to snazší, protože 600R může být připojen mezi linku a na druhé straně transformátoru může být založena, ale s DC .... Díky David

Pokud potřebujete jen proto, aby skutečnost: zvoní napětí nebo ne, použijte opto izolace a kondenzátoru blokovat DC napětí. Pokud potřebujete vědět, co přesně je napětí, použijte AD na straně linky (napájen z linky), pak opticky izolace použít mezi AD a UC.

Ahoj, jen nápad mesure stejnosměrného napětí bez izolace. Proč ne použít vzorek a držet kondenzátor s relé. Na vzorku fáze, je kondenzátor připojen k lince zůstávají stejnosměrného napětí. V pořadí fází, je kondenzátor přepne na AD vstupy, které měřících.

DavidP co přesně chceš dělat? Normálně mám zájem pouze v případě, že telefon zvoní, nebo ne, toto může být zjištěno pomocí jednoduchého optočlen, odpor a série kondenzátor (to udělala mnohokrát). A proč, co potřebujete vědět napětí? Myslíte si například chcete zjistit, zda někdo zvedl telefon? Pokud ano, dobře (ale dražší) řešení je DAA například z Mitel (já používám MH88435-P pro mluvení dálkového ovládání). Můžete se podívat na specifikace na stránkách Mitel ... S pozdravem

Ahoj, DC hodnoty a polarity vám stav linky a stav volání, např.. "Volající off-hook/on-hook", "volal off-hook/on-hook".

Vážení DavidP, pokud chcete vědět, je háček zapnout nebo vypnout, můžete použít pouze optočlen jako spínač. Pokud chcete měřit skutečné napětí, můžete použít jednoduchý fototranzistor na optočlen (NPN například). Podívejte se na graf v datovém listu přenos proudu poměr oproti útočníkovi proud. Tento graf bude popisovat poměr mezi LED dopředu proud a tranzistor zisk. Najít lineární zónu a používat ji. Vzhledem k tomu, LED dopředu proud se změní, bude proud fototranzistoru změny. Použijte malý odpor v kolektoru (nebo emitor) pro měření tohoto proudu. Uvědomte si, že kalibrace je třeba provést na okruh. Mělo by to fungovat :) VAROVÁNÍ: Buďte opatrní, když jednáte s DC componenet. Ususally žádný z linek má nějaký vztah k běžné pozemní sítě AC. To znamená, že když jednáte s telefonní linky, je nutné dobře izolovat důvodů a napájecí zdroje. S pozdravem, Pazam

Děkuji všem memebers se snaží, aby mi pomohl. Některé nápady jsou opravdu užitečné. Tato měření jsou potřebná pro spínače ústředny. Jsem zlepšení mé automatické Multi Port tester. Z tohoto důvodu musí měřit skutečné napětí na lince. S hákem na musím zkontrolovat, zda napětí není menší než 30Vss a ne více než 53Vdc. s hákem z napětí 12V by měl být, a ne méně než 8 Vss. Kromě vyzváněcí napětí je třeba měřit, aby se kolem 70Vac. Měření jsou zpracovány A / D připojené k pěkné 89S8252. Dalším krokem je kontrola přítomnosti oznamovací tón. To není tak složité, jak mohu zjistit zvukový signál na sluchátka, a ne přímo na trati. Složitější je zjistit přítomnost nežádoucí zvuky na trati. Vzhledem k tomu, že se jedná o automatické zařízení není možnost si poslechnout signál. Signál má být testován Micro. Budu rád, slyšet forther vstupů na těchto předmětech.

Vážení DavidP Teď už chápu vaše potřeby lépe. Pokud stavíte zkušební stolici, měli byste zvážit použití diferenciální sondy. To by bylo velmi přesné a jednoduché ovládání. Nevýhodou je, jen cena sondy. Máte-li zájem o levnější řešení, myslím, že můj nápad využít optočlen pro měření stejnosměrného napětí by vyhovují vašim potřebám. Uznávajíce signálu a šumu by měly být jednoduché, pokud používáte FFT. Můžete použít procesor vzorku telefonní linku a pak posílat data do PC pro další analýzu. S pozdravem, Pazam

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back