Co je přenos brána

M

Maori

Guest
Q1) im Newby, chci vědět více o předání brány, které byly použít jako odběr vzorků switch.how přesně to funguje a asi injekce obdélníkovou vlnou pluse.

Q2), pokud dělám vzorek a držení a použití železniční na železnici op amp.provést ADC.is nějaké characteriistic musím vědět, že můj operační zesilovač bude pracovat s vzorkovací provést ADC.
is tam jakýkoliv rozsah zisku, fáze rozpětí nebo doba ustálení, které je třeba splnit první provedení vzorku a držet provoz.

je zařízení provedené PMOS a NMOS tranzistor zapojen paralelně.
, které slouží jako přepínač.volal transmisstion brány.

Převodovka brána má jeden n-MOST a jeden p-MOST zapojeny paralelně, jak bylo řečeno v předchozím zaměstnání.Dvě brány jsou ovládány doplňují hodiny puls.To je více advantageus z n-MOST přepnout, protože to může fungovat od-Vss do Vdd bez off-regionech.Pokud se chcete naučit, zkuste použít známé MOST rovnice pro silnou inverzi v obou tranzistorů a kontrolovat jejich chování.
Transmisní brána potvrzuje, že přechod bude fungovat v plném rozsahu, a že budete mít velmi nízké impedance během provozu v běžném rozsahu.

Pokuste se najít vysvětlení v SENDRA - Smith.Představují to docela jednoduché.

Doufám, že jsem pomohl,
D.Přidáno po 2 minutách:Maori napsal:Q2), pokud dělám vzorek a držení a použití železniční na železnici op amp.
provést ADC.is nějaké characteriistic musím vědět, že můj operační zesilovač bude pracovat s vzorkovací provést ADC.

is tam jakýkoliv rozsah zisku, fáze rozpětí nebo doba ustálení, které je třeba splnit první provedení vzorku a držet provoz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back