co je RF tlumivka používá?

W

winglj

Guest
Já jsem teď dělal měření s síťový analyzátor, někdo mi řekl, že pokud je výkon DUT významně ovlivněna, zatímco moje ruka se dotýká konektor, bych měl použít RF sytič ... Já jsem přemýšlel, co je RF tlumivka a co je to používá? Žádné články o tom, že je ocení, díky pokročilé

jako název napovídá slouží k CHOKE nebo zrušit RF energie, ale umožňuje DC proud přes it.A tlumivka je použita wih kondenzátor, aby cestu k zemi .. Oni jsou používáni v elektrických vedeních dodávky krmiva, aby se zabránilo RF dostat do toho!

na eltonjohn: Díky za vaše informace, že se mi víc jasné hned. Ale mám ještě podrobně otázku o typu sytič: protože sytiče budu používat je jako koaxiální kabel s železitými okolní materiály .... Nejsem si jistý, jak to funguje, aby se zabránilo RF proudy .....

Pokud vám rozumím správně, máte koaxiální kabel s feromagnetickým kroužkem (ů) uvízl na to? Tento prsteny "zmírnit" RF proudu na koax štít.

tento druh tlumivka je transformátor. zachycení RF pole a disipating ji nakrátko smyčka

Chcete-li rfmw Jo, to je ten, který řekl. Tak to máte nějaké on-line žádost o to? Jsem jen trochu zvědavý jeho princip .....

RF sytič se používá pro snížení signálu RF spojky na další bloky přes elektrické vedení. Například v zesilovač, RF tlumivka je nezbytné, protože síla je velmi rozsáhlá a bude mít vliv na další bloky. Yibin.

Je mi líto, ale já jsem pořád přemýšlel, proč musím na "sytič" RF signálu pomocí Network Analyzer? Myslím, že RF signálu (bez ohledu na to jde do AUT nebo zhasne) se používají k měření návratnosti ztráty nebo PSV. Pokud jsem dusil RF signálu, pak může stejnosměrný proud přivádí do antény vzrušují RF pole, ne?

Ahoj, jste stále s odkazem na použití feromagnetických kroužků-tlumivka na koaxiální kabel v případě měření impedance/VSWR/S11 s VNA? Jak jsem řekl, tyto kroužky nebo tento druh sytič zabraňuje nebo zeslabuje RF proudu na vnější straně-koaxiální kabel štít. Tento proud může mít vliv na měření. To znamená, že pokud budete držet anténu s ruční nebo mechanická konstrukce, je nutné zajistit, aby současný RF neproudí na koax štítu. Ale pokud je to nevyhnutelné, musí se použít tyto kroužky přilepená na kabelu ke snížení tohoto RF proudu ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back