Co je to Zero Nutit (ZF) z oblasti bezdrátové komunikace?

M

mkhan

Guest
Pracuji na MIMO BC, může každý subjekt pomůže mi následující. Co je to Zero Nutit (ZF) z oblasti bezdrátové komunikace? Arif Khan

Ahoj Arif, ZF znamená, že když se u mutiple uživatelů a ur přenos je určen pro jednoho konkrétního uživatele a nuly přenosu (v ideálním případě) pro ostatní. Ale v praxi dochází k rušení pro ostatní uživatele při posuzování u BC. I hopw to pomůže u. BR, Oz.

ZF je jen detektor, který má vlastnost, že se obrátí kanálu (který zavádí cross-mluvit), a tudíž z každého pohledu uživatele je na rušení od ostatních, a to nutí rušení nuly. Obraťte se na MIMO BC, jsem věděl, A. Stanford byl Goldsmith z řady článek na toto téma.

Základním za nulové působení spočívá v nulové nutit filtry používané v bezdrátové komunikaci. Zero nutit filtry, které snižují Inter Symbol Interference (ISI), aby se zabránilo přeslechům mezi uživateli. Když je vstupní impulsy nejsou správně pulsní se mohou překrývat s sebou, a to můj výsledek v ISI. Populární puls formování techniky jsou vzneseny kosinus tvarování impulsů, Gaussian pulsní tvarování, Duo-binární tvarování impulsů, atd. .. Ve zvednuté kosinus puls formování tvar impulsu dosáhne nuly v každé násobcích 1 / T (T = Bit trvání). Takže pokud další přilehlé puls s maximální je sedět na tomto místě pak dva impulzy jsou odesílány s hodně z ISI. Normálně tam je nějaké množství hluku na nulový bod, který bude přidán kvůli kanálu. Takže hodnota nulového bodu je v podstatě od nuly nyní. Zero nutit filtry se používají, aby NULL hodnoty na nulový bod se zavedením možnosti vyslání další impulz s maximální míst v tomto bodě, a tím zvýšit přenosovou rychlost.

Slovo nulové omezení v communiction především digitální komunikace znamená, že se u equilizer, který bere signál přicházející z místa vzdáleného kontaminované šumu a zkreslení a IR u zpracovat signál, aniž by procházely přes tento equilizer ur systém nejde žádnou práci, jeden z mnoha důvodů je, že je signál zhoršil .... Takže když míjíme digitální signál přes nulu nutit equilier zjistí nulou z příchozích signálů, a tím získat i informace o fázi, frekvenci příchozích signálů ... a pokud je regenerační zesilovač i po, jak je v digitální komunikace by využít informace poskytnuté nulou nutí equilizer a vytvářet nové impulzy

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back