co je výstup capcitance CMOS?

T

tom_hanks

Guest
je některý mi řekni, co je ve smyslu produkce capcitance CMOS.
Jsem navrhování CMOS multiplexor ....
Chci najít spolupředsedům této buňce ...
je je závislá na zatížení capcitance CL?

extatly nebo co to znamená?[/ i]

v depeneds na vašem designu a použitých čipů získat lepší představu vybrat listu pro jakékoliv CMOS multiplexor rád 4067 a viz

Pochází z CJ0 a CJSW (křižovatka kapacitní tranzistorů 'drén).jejich hodnoty lze nalézt v. modelu karty tohoto procesu.
větší tranzistorů může řídit větší zatížení capacitances, ale mají větší výstupní kapacitní.menší, mají nižší produkce čepice, ale mají nižší pohonu.Proto thereis jeden tranzistor optimální velikost pro nejrychlejší dobou odezvy, která závisí na "kapacitní zátěž", "procesu minimální funkci velikost" a "VDD".Nejlepší!

Obsahuje brány kapacitní, které mohou ekvivalentní výstup na zem kapacitní by mlynář efekt, difúze capatance, drát kapacitní a kapacitní zátěž.

tom_hanks napsal:

je některý mi řekni, co je ve smyslu produkce capcitance CMOS.

Jsem navrhování CMOS multiplexor ....

Chci najít spolupředsedům této buňce ...

je je závislá na zatížení capcitance CL?extatly nebo co to znamená?[/ i]

Spolufinancování ze Standcell lze najít na listu, je závislý na ventilátoru mimo schopnosti.

najdete meaninig CMOS výstup v klobouku
analogových CMOS integrovaných obvodů, které razavi

když u designu něco jako multiplexor, u které výstupní terminál, z tohoto terminálu u najít nějaké parasit capacitances rád ČGS je nejreprezentativnější.Spoluúčast je kapacitní thet vaše tranzistory musí účtovat získat odpovědi na výstupu, a ty capacitances pochází z parasit capacitances.

navštivte

academics.vmi.edu/.../Research/IC_Datasheets/opamps/LMC660 (4 RR). pdf

CFET = CDN CDP
- Parazitní vnitřní příspěvky difúze vrstvy
Soud = CFet CL
- Celkové zatížení výstupní kapacitní že brána musí řídit

s CL - kapacitní zátěž (tj. kabeláž kapacitní, další zatížení vrata, atd.)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back