co kabel?

S

saltlake

Guest
Mám nového v FPGA / CPLD.Chci začít s Xilinx CLPD a později k práci s FPGA.Chci se zeptat otázku: co jsem kabel použít pro připojení PC na palubě prototypu?To je: je možné ladit VHDL kód přímo na palubě prototypu nebo můžu testovat kód pouze software na PC?Pokud ano,
jaký kabel potřebuji k tomu, že?Je možné nastavit přerušení jako v ucontroller programmig?

Pokud chcete ladit design Xilinx FPGA / CPLD, co potřebujete, je
Xilinx JTAG programovací kabel.Tento kabel slouží dvojí účel ...
1.Programování nebo stažením bit soubor ur FPGA / CPLD
2.Ladící rozhraní portu.

Obecně tento kabel je připojen k počítači port tiskárny nebo USB port.
Ladění designu uvnitř FPGA / CPLD budete potřebovat další software
rád ChipScope / identyfy dedbugger z syniplify.Vzhledem k tomu, že zde se zabýváme
hardwarové přerušení methedology zvyklý pracovat zde.Musíme zkontrolovat wavefroms
hardware ladění.Výše uvedené mensined softwarových nástrojů nám pomáhá dostat ty.

Nejlepší cestou je ur simulovat návrh důkladně před vámi stažení to FPGA / CPLD.

To závisí na tom, jaké desky si vyberete.I use paralelní Cable IV, a to všechno moje FPGA ladění v Modelsim.Jsem nikdy neměl potřebu použít ChipScope nebo jakékoliv in-obvod ladění.
http://www.xilinx.com/xlnx/xebiz/categoryview.jsp?sGlobalNavPick=PURCHASE&sSecondaryNavPick=&category=&iLanguageID=1&category=/Xilinx Produkty / Hardware a Kabely / Programování Solutions

Pokud nemáte konkrétní požadavek na CPLD,
navrhuji vynechat a jít přímo k FPGA.Jsou mnohem více zábavy!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back