Co mám dělat?

T

Tahar

Guest
Zdravím všechny,Jsem Tahar vystudoval francouzské školy strojírenské v elektrotechniky a elektroniky.(MSEEE).

Moje první diplomová práce se týkala chyba tolerance použít filtr FIR (programované ve VHDL) a writtent papír o tom, já jsem dělal ve švédské univerzitní a jsem sleduje mé studium v systému na design čipu Master ve stejném (top ) švédské univerzitě.1) předběžné otázky:
Je to opravdu užitečné mít IEEE papíru o práci otevření?Jak jsem řekl, jsem pokračovat v systému na čipu design, uvědomil jsem si mnoho věcí:

- Nízký výkon analogových a mixed signálem design IC, a RF elektronika jsou cenné oblasti.(I jsem přijata na kurzu v rámci tohoto druhého Master).Praktických zkušeností (praxe, diplomové práce, projektu ...) je může být požadováno, aby "prodat" své znalosti ve Zaměstnavatelé ačkoli.

- Engineer v těchto oblastech jsou poněkud pouhé, což vede k lepší plat s ohledem na digitální design IC inženýrů (je jich mnoho)

- Spojení zkušenosti s digitální elektroniky (jak jsem udělal v mé první diplomové práce) a zkušenost v těchto poli by mohla být negligeable plus.

- Já se starý, 26 v březnu, možná jsem příliš starý na nábor pracovníků, kdybych start žádosti o zaměstnání na úrovni vstupu (pouze druh práce, kterou jsem mohl použít ve skutečnosti)Mám spoustu možností, které z následujících volby se zdá být u nejlepší?
1 - končící v květnu 2005 a využít mé první diplomové práce jako diplomové práce druhého pána (My examinátor byl OK, za to) a začít s hledáním zaměstnání.
2 - 3 měsíce dostat zbytek (I opravdu potřeba, jsem začal druhý mistr jen na konci první), a začátek ve stáže delší než jeden měsíc typicky v compagny v Německu, v jedné nebo obou pole (RF, smíšené)
3 - Jak jeden měsíc odpočinku a může být tím delší stáž.
Pokud I dont najít stáž ve firmách bych měl roztok 1?Děkuji předem za Vaše připomínky, návrhy a opravy.

Hezký den!

Zdravím všechny,24 lidí viděli tento post tak daleko a ne kus odpověď, nebo připomínky?Je něco, co bych měla vyjasnit na můj způsob odhalení problému?Díky předem.

Pokud se u opravdu potřebují přestávku pak mít druhou možnost.Rozšířené Vaše studium should't, že velký problém.Je-li u na druhé straně se snaží být dokončit co nejdříve, zatímco u opravdu potřebujete přestávku, práce by vaše nemusí být tak dobré.Tak já jdu pro volbu 2 nebo 3.

Good Luck!

Ahoj Tarah,

Chcete-li odpovědět na Vaši první otázku, ano, je to opravdu počítá-li vaše diplomová práce je IEEE papíru.Dává vaše tvrzení jiného prestiž.

Myslím, že máte pravdu, o digitální a analogové designérů.RF inženýrů je málo a jsou placeni lépe, ale jejich oblast je také obtížnější.
Na druhé straně mají znalosti v digitální i analogové design vám dává výhodu.Pokud se nemýlím váš druhý mistr učí obou polí.Ostatní mistrů také vestavěný software a návrh systému.SystemOnChip je obrovský prostor a obsahuje digitální, analogové a software.Po Master zvolíte pole, které chcete pracovat, ale s celkovou znalost vám velkou výhodu.Pokud se podíváte na nabídky práce uvidíte, co tím myslím.A vy jste dost staří na absolventa pracovních míst.Pokud se necítíte dobře, že není nutné zahrnout svůj věk ve vašem životopise.
Nyní o svém possibilitites:
Podle mého názoru nepoužívejte vaše první diplomové práce na druhé Master.Z mé zkušenosti v pohovorů diplomová práce čítá více než mistr sám.Pokud chcete zadat oblast RF a smíšených signálů design do práce v této oblasti.
Jednou jsem se ztratil práci, protože jiné osobě, že jsme udělali stejný mistr dělal práci, která byla přesně to, co chtějí (on měl žádné pracovní zkušenosti).Můj byl dost blízko a já jsem měl pracovní zkušenosti, ale oni si vybrali jinou osobu.Tímto exaple chci poukázat, jak důležité je v konečném znění diplomové práce.
Pokud můžete dělat svou práci ve společnosti, jak jste řekl, pak si nemyslím, že o GO!Průmyslové práce je ještě lepší a těžší najít.Ale pokud si nemůžete najít stáž pak dle mého názoru je to akademické práci v oboru, který chcete, ale nejdou pro volbu jeden.
Pokud chcete dát pauzu, je pochopitelné.Pokud váš univerzitní umožňuje a pokud zjistíte, internship, že rovněž souhlasí s tím, že je v pořádku.
Ale opět můj názor je, nenechte spoustu času projít, aniž by dělali cokoliv.To znamená, že kdybych si já chtěl bych jít pro volbu 3.
Přeji Vám hodně štěstí a dosáhnout co jste vždycky chtěli dělat.Máte kvalifikaci, takže neváhejte!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back