Co obvod může 125MHz hodiny na 1.25Ghz hodiny?

A

asia

Guest
Co obvod může 125MHz hodiny na 1.25Ghz a 1.25GHz hodiny na 125MHz? může mi někdo dát nějaké soubory PDF? Díky moc

Budete chtít DLL nebo PLL pro zvýšení rychlosti hodin, ale směrem dolů je mnohem jednodušší: Counter obvod rozdělit může dělat tuto práci.

na 125 MHz -> 1,25 GHz jeden mohl také filtrovat 10. harmonické, pokud 125 MHz, je obdélníkový.

Je nějaká analogové metody realizovat 1.25Ghz na 125MHz?

Jak používat DLL na 125m na 1.25G? Máte na mysli generovat deset 125m hodiny s 0 1 / 20 2 / 20 ... 9 / 20 fázový posun, a nechte výstupní hodiny flip-flop na náběžné hraně těchto hodin? [Quote = amaccormack] Budete chtít DLL nebo PLL pro zvýšení rychlosti hodin, ale směrem dolů je mnohem jednodušší: Counter obvod rozdělit, že může dělat práci [/quote].

Já jsem se zajímavou metodou popsanou rfmw (pro 125 MHz -> 1,25 GHz jeden mohl také filtrovat 10. harmonické, pokud 125 MHz je obdélníkový), můžete mi dát nějaké soubory PDF? Díky

Jsem zvědavá taky, protože nemá obdélníkový 10. harmonické. ;)

Toto řešení bude pravděpodobně používat páté harmonické, a pak druhá harmonická, dva multiplikátory v kaskádě.

To je pravda, i harmonické nejsou přítomny v ideální obdélníkový, ale v závislosti na síle signálu křivky, tam mohl být i harmonických složek obsažených. Borber řešení je něco, co stojí za vyzkoušení, protože jeden potřebuje pouze jeden násobitel (x2), plus pár filtrů (625, 1250 MHz).

Mám další otázku: myslím, že pro 1.25Gb / s NRZ signálu, měl by být recoveried hodiny 2.5GHz, ale hodně příklady jsou 1.25GHz proč? se mýlím?

tento příspěvek je dostat způsob, jak se tam! filtrace harmonických? váš signál bude o 40 dB dolů, asi stejně vysoký jako šumu v digitální čip - byl bych překvapen, kdyby někdo mohl přijít s schématický, který skutečně funguje. 1.25Ghz? lol! můj hlas je pro PLL. Pokud nejste obeznámeni, PLL je trochu "closed-loop systém, který řídí VCO tak, aby odpovídala vstup hodiny, a to jak ve frekvenci a fázi. Pokud chcete, násobení, jednoduše rozdělit výstup VCO o 10, nyní systém řídí VCO, dokud Fout/10 odpovídá referenční frekvenci, nebo Fout = 10 * Fin. Myslím si, že by mělo být hledání Google pro oba základy PLL, a listy z PLL, že může generovat signály GHz - to nejsou triviální.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back