co podal vybrat> plz průvodce mě někdo

H

hassanmd

Guest
im dobrý v programování a v elektronice. můj poslední rok projektu je asi v reálném čase provádění modulace technik na DSP DSK c6713 a pak demodulaci ji obdrží v MATLABu pomocí mikrofonu palců Zajímám se také o elektroniku. prosím, průvodce Abt, který podal si vybrat, na MS.

Můžete jít na software definoval rádio. To, že to bude dobré pro vás. Chtěli byste sdílet informace o svém projektu s námi?

to je smrtící kombinace dovedností! :) Pokud se můžete dostat do tématu, které invloves ovládání složitých systémů (desky) s mikrokontrolérem v reálném čase, to by rozšířit své dovednosti. Jak se o kontrolní systémy? továrny / V, atd. palubních systémů. pásmu comm ciruits jsou orientované DSP, a další RF orientované. - B

Thnks. ve skutečnosti chci se zeptat, předměty pro mistry. jako existují různé možnosti, tj. řídicí systém bezdrátové komunikace atd. Chci pracovat s DSP + vložené. infact i didnt dostat žádný příklad projektu z mého zájmu. Udělal jsem několik prací na zpracování obrazu a řeči processing.but myslím, že to jde směrem k informatice a algoritmus. Postavil jsem i dvě nebo tři roboty Abt line sledování a detekce objektů za použití sonarů. . m hledá Abt věc, která se také kontaktu s elektrickým nejen Abt programování a simulace. některé z mých cloeagues mi řekl, že programování není ABT strojírenství je technická věc. Mám logické myšlení, spíše než biflování typu. Nesnáším pamatovat vzorce. kontrolní systém je další možnost. tak může u pomozte mi zjistit, můj zájem.

Jsem velmi nakloněn k ovládání systému. tak wat usuggest. v střední době studuji kurz sysetm kontrole na úrovni absolventa Lineární Post. [Quote = bulx, 719451], to je smrtící kombinace dovedností! :) Pokud se můžete dostat do tématu, které invloves ovládání složitých systémů (desky) s mikrokontrolérem v reálném čase, to by rozšířit své dovednosti. Jak se o kontrolní systémy? továrny / V, atd. palubních systémů. pásmu comm ciruits jsou orientované DSP, a další RF orientované. - B [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back