Co se stane, když krátký mozků-Gate a mozků-vyvěrá z MOS

F

friendyboy

Guest
Vážení přátelé chci vědět, co se stane, když krátký mozků-Gate a mozků-vyvěrá z MOS? Jak MOS chová?

Ahoj,
MOS bude odříznut regionu od napětí b / w brána a zdroj je nula v NMOSFET.

Pokud máte krátké mozků a brány MOSFET, v malém analýza signálu se stává dioda-tranzistor připojen, tj., že je ekvivalentní rezistor o hodnotě 1/gm. Všimněte si, že dioda připojena MOSFET je vždy v nasycení, neboť jeho VGS je větší než V. jinými slovy, nikdy pracuje v triode. Máte-li krátké i mozků a zdroj MOSFET a použít je jako jeden terminál spolu s bránou jako další terminál, můžete jej použít jako kondenzátor MOS. Jedním z jiné aplikace z mozků a zdroje zkratovány je na přepínače na kapacitní přešel ciruits k odstranění poplatku injekce.

Velice vám děkuji "ieropsaltic" pro poskytování mě zpracována explaination s applications.I nevím, kde najdu "mi pomohl" tlačítko na EDA board.So jsem poděkoval prostřednictvím odpověď.

pokud mozků a brána je zkratovaný pak MOS bude chovat jako dioda připojené zátěži a to se nikdy jít do triode regionu a mohou být použity jako odporová zátěž nabízí odpor rovnající se 1/gm.

pokud mozků a zdroj je zkratován pak MOS kondenzátor, v němž SiO2 bude chovat jako izolátor.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back