Co znamená "rozmanitosti" přesně znamená?

K

ks1267

Guest
Přišel jsem v celé slovo "rozmanitosti" tolikrát, když jsem četl noviny v oblastech, například bezdrátovou komunikaci, mimo-OFDM.Zdá se, že různé definice v závislosti na dané téma.To mě opravdu zmatená, co to přesně je.

Četl jsem např. v některých papíru MIMO níže ...

Dvě hlavní výhody MIMO systémů:
1 Multiplexing
2 rozmanitosti: stejné signály odeslané prostřednictvím různých paralelních kanálů, spolehlivosti detekce signálu (bitová chybovost) zlepšuje.

Stále však existuje něco jako rozmanitost programů a jinde.

Mohl by mi někdo vysvětlit, co znamená "diversity" přesně znamená.Děkujeme vám.

Chápu to tak, pokud si místo laserový paprsek přímo na přijímači a druhý laserový paprsek o 45 stupňů pak odráží přes zrcadlo a dostat ji na stejném přijímači, pak u přijímače máte stejný signál ze dvou zdrojů, postupně přesouvá .Pokud přijímač má tak schopnost samostatné dva zdroje (neboli vyrovnávací), pak sjednotit je a přidejte oba zdroje dohromady, získáte lepší receiption.Bez vyrovnání, dva signály dohromady a přidat se stane rušení sebe ..Samozřejmě ve skutečnosti je nekonečně počet tras pro RF vln ..

pak znovu, pokud přijímač nemůže oddělit dva zdroje, je to lepší pro přenos různých dat na dvě cesty, a tak zdvojnásobuje rychlost přenosu dat ..

je jasné vysvětlení různorodosti systémů na Wikipedii:
http://en.wikipedia.org/wiki/Diversity_scheme

Doufám, že to může pomoci.

Mazz

Jednoduše řečeno, pokud máte, řekněme, dvě antény oddělené několikrát vlnové délce, pak sub-kanály těchto dvou antén bude nezávislý.

.

Takže, pokud jste přenášet stejný datový tok na dvě antény, pak můžete snížit pravděpodobnost chyby tím, výkon 2, a máte MIMO rozmanitost.

by which you increase the data rate.

Nicméně, pokud posíláte různé datové toky na dvě antény, pak máš MIMO multiplexování,
kterou můžete zvýšit rychlost přenosu dat.

Z courcse, které k použití závisí na životní prostředí sám, a můžete přepínat mezi dvěma režimy MIMO adaptivně.

Možná u může se obrátit na D.tse `s slavný papíru v roce 2003
rozmanitost a multiplexování: kompromis ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back