CObinatinal zpětná vazba

V

vikas_33

Guest
Ahoj všichni, můžeme si kombinační zpětnovazební smyčku v designu? Díky předem

kombinační zpětná vazba v konstrukci vytváří problém pro skenování

Ano. Ale návrhových nástrojů může vydat varování v závislosti na nastavení. Západky musejí být realizována jako kombinační smyčka se většinou programovatelná logická zařízení, takže se nelze vyhnout v některých případech.

Ale my opravdu potřebujeme Kombinatorické smyčky v designu?

Ahoj, Combo-loop záda jsou někdy un-vyhnout a to je přípustná případ od případu díky konstrukční požadavky a problémy s výkonem. Některé z nástrojů dá varování a některé nemusí dávat žádné varování vůbec Combo-zpětných smyček. Přitom GLS, jsou tyto combo-loopback scénáře velmi oftenly vidět při back-stopu. Např.: Některé návrhy State Machine nemůžete vyhnout Combo-loopback, ještě to případ od případu. -Paul

Díky Paulki! Můžete mi prosím vypracovat it.it by skvělé, kdyby u může dát příklad. Nedávno jsem si interview a já jsem odpověděl stejně jako jste napsali výše, ale říkal, DAT CFL by neměla být při návrhu i ve státě, stroje také ..

Ahoj Vikas, jeho skutečná, aby se zabránilo Combo-Loop zpět do designu. Ale viděl jsem ve velmi populární procesor IP, více místech combo-loop přítomnost (zejména v potrubí-line etap a některých státních Machine). Například teď Nemám a od členů týmu DFT řekli své obtížné steh SCAN v Combo-loop cesta. Vysvětlení je DFT lidé musí překonat combo-cesta s nějakou kravatu Nízká / Vysoká logiku bez vlivu na jeho funkčnost. Je-li m chybí nebo je dávat špatné informace o DFT, nějaký DFT odborníci tak mě opravte. -Paul

Největší problém s kombinační smyčky je zajistit, že jejich vstupní signály jsou bezproblémové. Jako příklad, musí umožnit signálu západka nemá závady z neaktivního do aktivního stavu, v opačném případě špatného stavu by se západkou. Ale když řekl, aby signál o výkonu kombinačních logických, nemůže být zaručeno, že bezproblémové v každém případě.

Paul, procesory pravděpodobně jeden z nejpřísnějších časování rozpočtů, ale to by bylo spíše výjimkou než pravidlem. Další zajímavý postřeh jsem viděl dříve, je simulátor bude v nekonečné smyčce (čas nehýbe), kvůli combo loopback v konstrukcích. V podstatě aktualizace hodnotu logické použít pro zpětnou vazbu logiku sám. Díky tomu je nová aktualizace plánované na příští Delta, a to bude pokračovat navždy

Ahoj Sharan, co jste řekl, je velmi pravdivý s Combo-zpětných smyček při simulaci pohledu (Nekonečná smyčka). Jak MKO řekl, Combo pro obvody, by se závada vstup zdarma jinak ne-očekávané výsledky mohou přijít. To, co jsem řekl, není "pravidlo", ale při optimalizaci design syntezátoru "nebo" Někteří návrháři jsou přilepeny na jejich designy s Combo-loopback v těchto případech ověření / DFT chlap musí dělat jejich alternativních bez vlivu na funkčnost . V ideálním případě mluvící většina návrhářů nebude preferovat combo-smyček v jejich designu, hlavní ústupek těchto návrhů jsou nejvíce citlivé na DEAD_LOCK.BETTER STYKU COMBO-SMYČKA v designu. -Paul

Dobrý den, Paul, na jakých případech budeme muset použít combo smyčky? Ověření je problém, nekonečná smyčka s combo smyček, může syntéza nástroj, který upozorní na combo smyček, DFT člověk potřebuje rozbít to, aby bylo dosaženo očekávaných a skutečných pokrytí ASIC může mít závady, kdy combo smyčky jsem .. než to, co je to, že dělá konstruktéři combo smyček? Existují nějaké výhody?

Ahoj Jaydip kromě "načasování" Nevím už výhody pro Combo-zpětných smyček. Nejsem tolik zkušený, aby se vyjádřil o tom, proč někteří návrháři nejsou připraveni re-design svých combo-loop konstrukce. Viděl někdy některé z nástrojů, syntezátor jsou nesprávně optimalizaci konstrukce se smyčkami combo. Obvykle se tyto případy budou odstraněny v příštím kole syntézy se správné omezovat. -Paul

Ahoj paulki. Myslím, že kombinační smyčky by vytvořil problém v načasování také. Co u říct?

Ahoj Vikas, samozřejmě COMBO-loopback vytvoří problém v "načasování". Co se snažíme dosáhnout, že se vytvářejí problémy zde ..... Příkladem je již diskutována jako "smyčku Infiite". -Paul

Na rozdíl od "načasování" Nevím už výhody pro Combo-zpětných smyček.
Jaydeep, když Pavel říká, že načasování výhodu, že znamená, že v místech, je combo zpětná vazba používá, aby nemuseli čekat na 1 cyklus, aby se rozhodnutí. V takových místech, dáte zpětnou vazbu získat 1 cyklus času využít. Já nejsem schopen vzpomenout příklad, ale Matně si vzpomínám, že v procesoru, pokud w / o combo loopback potrubí by stánku na cyklus. Pravděpodobně v příštím výpočtu hodnoty pc, kde po dalším PC adresa je počítán by mělo být v porovnání pro vyrovnávací paměť zápas a přečetl vše v jednom cyklu. Ale nejsem si jistý ...

Díky všem, na základě našeho rozhovoru bych řekl, že bychom neměli používat CFL, dokud to není nutné v našem návrhu .. Díky vám všem k účasti na diskusi a pomoci mi v pěstování své znalosti. jde, Vikas

pokračování: Pokud zadáte CTS spec v backendu nástroje (např. setkání), dostanete nějaké informace, které CTS detekuje smyčky v XXX hodin a nastavit ExcludedPin v termínu XXX. Jaký je dopad na design? Myslím, že zde smyčka je též kombinační smyčky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back