codvision avr nebo AVR studio

F

Faraj

Guest
Ahoj všichni.
Pracuji na novém projektu pomocí AVR mikrokontrolér řady.Jak I'm new to AVR Nevím, IDE, který program je lepší používat, Codevision AVR nebo AVR studio?
Dříve jsem pracoval s uVision Keil pro programování 80x51 řady mikrokontrolérů a MPLAB IDE
programování pro mikrokontroléry PIC.
Teď jsem věděl, jaký program je lepší pro AVR uControllers, chci znát výhody jednotlivých programů.
Mělo by být zmíněno, že budu wrtie program v jazyce C.
Předem děkujeme za vaši pomoc.

Budete pravděpodobně potřebovat i pro vývoj C, protože AVR Studio neobsahuje kompilátor (pouze nativně podporuje rozvoj assembleru), ale poskytuje příjemné prostředí pro emulaci a simulaci, že Codevision vám překladač C budete muset postavit Kód na prvním místě.Možná zjistíte, app Atmel poznámku AVR033 Začínáme s CodeVisionAVR C Compiler užitečná.

ChrisC napsal:

Budete pravděpodobně potřebovat i pro vývoj C, protože AVR Studio neobsahuje kompilátor (pouze nativně podporuje rozvoj assembleru), ale poskytuje příjemné prostředí pro emulaci a simulaci, že Codevision vám překladač C budete muset postavit Kód na prvním místě.
Možná zjistíte, app Atmel poznámku AVR033 Začínáme s CodeVisionAVR C Compiler užitečná.

Citace:

Budete pravděpodobně potřebovat i pro vývoj C, protože AVR Studio neobsahuje kompilátor (pouze nativně podporuje rozvoj assembleru), ale poskytuje příjemné prostředí, simulace a emulace

Faraj napsal:

Pokud jsem pochopil vám říct, že jsem měl napsat a simulovat můj program v jazyce C v AVR Studiu a pak kompilovat na codevision, že jo?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back