Computer Science geek hledají pomoc u EE pitomci ... přenosná baterie s měničem?

K

kutch

Guest
Ahoj kluci. V podstatě jsem třeba malé přenosné baterie (~ Rubikovy kostky velikosti) s měničem spojený s tím, aby se mohl výkon na malý elektrický startér motorem ... vše v jednom přístroji / skříně. Podrobnosti: Se čtením jsem udělal, zdá se, že měnič je potřeba převést DC z baterie do střídavého proudu pro konektor připojený k elektrickým startem. Nechci baterii / měnič trvale moci stroj ... jen spustit. S tím řekl, zařízení pravděpodobně potřebovat přepínač, aby se zabránilo spotřebu energie a baterie se musí dobíjet. Otázky: 1. Je malá baterie této velikosti možné spustit počítač několikrát před dobít energii? Nevím, kolik zesilovačů je třeba začít malý motor ~ 1-10 HP (sekačka, atd.). 2. Jak drahé je postavit měnič pro tento účel? Věřím, že to je příbuzné, kolik wattů je možné výkon, ale na druhou stranu, já jsem jistý, kolik budu muset začít stroje. 3. Je to něco, co možná mohu udělat, nebo mám prostě šetří čas a smluvně práci? Díky za každý směr. Vy jste na jiné úrovni se svými koníčky: shock:

Nemusíte měnič na to, co navrhujete. Stačí použít DC startéru ze starého sekačku na trávu. Může malá baterie poskytne několik začíná? Řekl bych, že jeden z moderních baterií (Li-Pol, jako, řekněme jako 3S nebo 4S), může to udělat, ale jestli to může záviset na mnoha znát z proměnných, které nebyly uvedeny. Dokonce i malé olověné baterie může pracovat. Můžete také zvážit použití startéru jako generátor, zatímco motor běží pro dobití baterie. Myslím, že váš největší problém bude mechanické přípojka na Starter k motoru. Jaké jsou vaše plány, že? John

Nemusíte měnič na to, co navrhujete. Stačí použít DC startéru ze starého sekačku na trávu. Může malá baterie poskytne několik začíná? Řekl bych, že jeden z moderních baterií (Li-Pol, jako, řekněme jako 3S nebo 4S), může to udělat, ale jestli to může záviset na mnoha znát z proměnných, které nebyly uvedeny. Dokonce i malé olověné baterie může pracovat. Můžete také zvážit použití startéru jako generátor, zatímco motor běží pro dobití baterie. Myslím, že váš největší problém bude mechanické přípojka na Starter k motoru. Jaké jsou vaše plány, že? John
A DC startéru může být použit ke spuštění motoru, který již má elektrický startér kit, který bere AC napájecí kabel? Díval jsem se připojit můj "zařízení" na malý stroj, který potřebuje, abyste připojit prodlužovací kabel k němu a stiskněte tlačítko Start na počítači, aby si to jít. V podstatě bych chtěl vyměnit napájecí kabel připojení ze zásuvky s baterií. Malé stroje již standardně 3 hroty konektor na nich. Nejsem si chtějí vytvořit nový startér pro motor ... jen to, co napájení používá ke spuštění.

Omlouvám se, ale nepochopil původní příspěvek. Už jste hledal pro komerční, low-cost měniče, stejně jako v nákladní Harbor? Já bych navrhnout, se snaží navrhnout úplně od začátku, pokud se chcete jen zkušenosti. Pokud hledáte na baterie měničů pro napětí, které potřebujete, získáte mnoho hitů. Chcete si zachovat schopnost používat i hlavní a baterie? Zní to jako vy, ale pokud ne, já bych ještě hledat startér 12V, který bude odpovídat. John

Vypadá to, že budu potřebovat asi 1000 wattů začít malý motor. Některé 500W měniče stát, že zvládne maximální výkon 1000 W ... nejste jisti, co to znamená. Jak dlouho je to, že "vrchol"? Dost na start? Baterie by jste navrhl (3S, 4S), stále ještě přijatelné? Také jsem přemýšlel o tom víc než několik z nich s leštěným produktu. Je to něco, co je třeba mluvit osoba / firma, která se specializuje na zhotovení těchto návrhů? Ještě jednou díky ... není velký provoz zde.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back