K
kutch
Guest
Ahoj kluci. V podstatě jsem třeba malé přenosné baterie (~ Rubikovy kostky velikosti) s měničem spojený s tím, aby se mohl výkon na malý elektrický startér motorem ... vše v jednom přístroji / skříně. Podrobnosti: Se čtením jsem udělal, zdá se, že měnič je potřeba převést DC z baterie do střídavého proudu pro konektor připojený k elektrickým startem. Nechci baterii / měnič trvale moci stroj ... jen spustit. S tím řekl, zařízení pravděpodobně potřebovat přepínač, aby se zabránilo spotřebu energie a baterie se musí dobíjet. Otázky: 1. Je malá baterie této velikosti možné spustit počítač několikrát před dobít energii? Nevím, kolik zesilovačů je třeba začít malý motor ~ 1-10 HP (sekačka, atd.). 2. Jak drahé je postavit měnič pro tento účel? Věřím, že to je příbuzné, kolik wattů je možné výkon, ale na druhou stranu, já jsem jistý, kolik budu muset začít stroje. 3. Je to něco, co možná mohu udělat, nebo mám prostě šetří čas a smluvně práci? Díky za každý směr. Vy jste na jiné úrovni se svými koníčky: shock: