Convert odpor k otevření uzavřeného kontaktu

D

drkmaguire

Guest
Snažím se najít zařízení, které bude převádět odolnost proti otevřeno / zavřeno kontakt.

V podstatě jsem se bezpečnostní zařízení, které pracuje na otevřené uzavřených podmínkách, jsem se nyní musí být schopny chránit kabel od manipulovat, a jediný způsob, jak vidím, jak toho dosáhnout je použití odporů na konci kabelu.

Problém je v mé bezpečnostní zařízení nerozpozná odpor, a tak jsem třeba převést odolnost vůči buď otevřené / zavřené státu plus třetího státu pro tamper, například pokud mohu použít 4k7 rezistor

4K7 bude rovnat zavřeno
9k4 bude rovnat otevřené
0K / infinitiv bude rovnat tamper

Zkoušel jsem hledat zařízení, které můžete udělat, ale neměli štěstí, mohl byste prosím dejte mi vědět, pokud tato zařízení existuje, nebo počasí, že by bylo možné, aby toto zařízení

děkuji

prosím post vaše schémata ...Váš popis o tom, kde rezistor je umístěn, a když to je otevřené a uzavřené, není jasné ....

Používáte-li konstant aktuální generátor si můžete přečíst napětí na vás odpor a rozhodují o kolísání napětí.

Im snaží udělat něco podobného, ale musím můj spínač pro zapnutí v určených odporů, které jsou zasílány z potenciometru.Dejte mi vědět, pokud jste přijít s řešením.

aby potenciometr jako jedna ze složek dělič napětí a používat srovnávací přepnout MOSFET cestou úrovně detekce napětí ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back