CPW vrstva definice ADS pro anténu

I

icpinu

Guest
Ahoj, já jsem projektování krmení CPW anténou a chtěl bych vědět, co je správný způsob definování vrstev. Je-li substrát vrstvy jsou: Freespace (otevřené) Elektrická (otevřené) mám dobré výsledky (já ještě nevím, f, které odpovídají měření) Je-li substrát vrstvy jsou: Freespace (otevřené) Elektrická (zavřeno) Freespace (otevřené) Pak jsem se nechápu rezonance. Jaký je správný způsob, jak definovat podkladové vrstvy? Díky

Ahoj Icpinu, myslím, že jste použití uzemněné CPW strukturu. Pokud jste se nezměnilo nic na zadní metalization dielektrických, za použití otevřené hranice (Freespace) pod Dielektrické pak ztratíte země-letadlo. To je jen hádat, jak já nevím své struktury. Pokud je to váš případ, budete muset vypracovat omezené země-letadlo na zadní straně vašeho Dielektrické. Doufám, že to pomohlo, JB

Ahoj díky za vaše rplies. Ferdows i couldnt vidět žádné přiloženém souboru. Nejlepší

ahoj icpinu nemůžu pochopit, bych mohl stáhnout přiložený soubor co u znamenat?

Já nevím, že se stalo na mé další počítače, jsem byl schopen dowonload nyní. Mnohokrát děkuji,

Podělte se o své ADS design, atlease screenshoty. Připojovací zaslané ferdows je pomocí micro pás design a nebude vám pomoci.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back