[CST] "Chyba při vytváření TST buňky"

D

DrunkBear

Guest
To může být způsobeno na výstavbu přístavu v coaxline. proč informace "Chyba při vytváření TST buňky" někdy poped ven. poté, co jsem se snažil změnit (zvýšit) tloušťku kovového pláště koaxiálního-line, systém zobrazí "diskretizace portu 1 je poněkud chudý. prosím použijte jemnější síť" simulace běžel normálně v jiném modelu minule s přesně stejný port. Je to opravdu na hovno! Někdo se setkal dřív? Děkujeme!

hi drunkbear, dobře, jste ve srovnání oka mezi modely a byli oba vytvořený / simulovaný se stejnou verzí? Už jste lepší oka vůbec? Jak můžete říct, je to otrava, když jste obdrželi varování, která alespoň dává vám nápovědu na to, co může být problém? Chtěl bych pochopit svůj komentář, pokud to nedávalo žádný náznak vůbec ..... aw

[Quote = aw] hi drunkbear, dobře, jste ve srovnání oka mezi modely a byli oba vytvořený / simulovaný se stejnou verzí? Už jste lepší oka vůbec? Jak můžete říct, je to otrava, když jste obdrželi varování, která alespoň dává vám nápovědu na to, co může být problém? Chtěl bych pochopit svůj komentář, pokud to nedávalo žádný náznak vůbec ..... aw [/quote] ahoj aw, děkuji vám za vaše komentáře! opravdu simulace dopadlo dobře poté, co jsem zvýšil ok čísla. Stěžoval jsem si, protože jsem cítil, že je těžké vysvětlit chyby v téměř stejném modelu, ale že bych měl být více trpělivý. Mohl byste pls dále vysvětlit, v jakém stavu by mělo být "errer v nastavení TST buňky"?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back