CST eigenmode řešitel přesnost problém!

W

wandering heart

Guest
Vidím ve své příručce, měli bychom vyžadovat více druhů, než je třeba k zajištění přesnosti, protože řešitel může dát chudým accurary vyšší pořadí módy. Ale jednou, pro potvrzení konvergence výsledků dosažených solver, jsem se zvýšit hustotu sítě krok za krokem a zkontrolujte změny. Do jisté míry si myslím, že síť není příliš hustá, pouze 900.000 + buňky, ale i některé menší druhy mají nízkou přesností (označené * u CST). Každý, kdo se setkal takové situaci? Jaký je důvod? Děkuji vám za pozornost ur!

Dobrý den, která CST Eigenmode řešitel používáte? AKS nebo JD-Řešitel? Pokud máte zájem pouze o prvních režimy, věřím, že je lepší použít Řešitele JD. F.

Ano, jsem použil metodu AKS. Pak je to nedostatkem AKS metody? Zkusím JDM. Děkuji u!

Ahoj asi to opravdu žádný nedostatek. Řešitel JD je jen silnější, pokud vím. Hraní si s AKS Parametry Řešitele může také dát dobré výsledky. Řešitel JD acaluates režimu po Mode. Calcualtion času se s počtem režimů, které potřebujete. AKS Řešitel calcualtes několik režimů je jeden výstřel. Pro větší množství režimů AKS Řešitel je proto mnohem rychlejší ... F.

Co myslíš tím "hrát si s AKS Parametry Řešitele"? Které parametry je možné nastavit k dosažení lepších výsledků? Na druhou stranu, číslo režimu co chci, je ne velký, jen 5 nebo 6. Ale teď CST spotřebuje 1.5-2 G Ram, a nakonec abnormálně ukončena. Nevím proč, možná ukončí OS? Slyšel jsem, že Windows zvládne maximálně 2G Ram, pak to, co OS by měly být použity pro složitější simulace a větší Ram? Děkujeme, že u všech!

Dobrý den putování srdce, v nastavení řešitel speciální vám některé parametry jako Odhad highgest eigenfrequncy např.. Výchozí hodnota je 0, pokud nemáte ani frekvence higherst. Nicméně, pokud alreday mít docela dobrý odhad (třeba z nějaké simulace dříve) můžete zadat toto číslo tam. Jak velká je vaše výpočty, pokud jde o sítě buněk?) Možná bys měl poslat své struktury té CST hotline. Už jste se někdy kontaktovat? F.

Ano, já také vidět odhad parametrů highgest eigenfrequncy. Jen jsem dal lepší odhad, řešitel nyní pracuje. Můj model má více než 900M sítě buněk. Chceš říct, že můžu získat pomoc od CST domovskou stránku?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back