CST: Impedance z MS antény

C

crazy_dude

Guest
Ahoj

Chci vědět, jak můžete i měření impedance mikropáskové antény.

Problém je v tom:
S mikropáskové vedení, pokud by i krmivo anténa nevím jeho vstupní impedance.A pro krmné linky budu muset design je pro určitou impedanci.Teď tam bude nesoulad.

V IE3D mám možnost definovat port na hraně, takže jsem věděla, antény vstupní impedance, ale v CST jsem používal vlnovodné port rozrušit krmení mikropáskové vedení.takže když nemám krmivo nemohu exite v CST a pokud i krmivo jeho celkové hit a zkušební získat vstupní impedance, že pokaždé, když vidím návrat ztráta provést změny v feedline šířku a udělat to znovu.Může být řešením pro tohle?

Také, pokud mohu použít koaxiální kabel v krmivech Jak mám vědět, jeho impedance jako v CST jen jeho válce.v IE3d to bylo 50 ohmů ve výchozím nastavení.Dojde-li k nesouladu opět obrovský problém.

Poslední Q, kde jsem si z matrice v CST?

Ahoj, Crazy_dude: pro sondu-feed patch, vnější vodič poloměr není příliš kritický, když je malá ve srovnání s vlnovou délkou.Způsob, jakým zachází v IE3D je velmi přesné.IE3D normalizuje s-parametrů na 50-ohmů pro kompatibilitu s průmyslovými standardy.Můžete však převést zpět na ZC na koaxiální vedení dostat S-parametry normalizovány na ZC.Jde.

Hi crazy_dude

1.Tam je řešení vašeho problému jít do přístavu na tlačítko vlevo, vlastnosti a
Vložte vzdálenost od přístavu WG na opravu, která je způsob, jak dostat své
Vstupní impedance (dembedding port WG).Můžete vidět, že v příkladech
V patch anténu, pokud je nainstalujete.
2.Můžete to udělat také s koaxiálním vstupem.
3.Přejít na makro podívat zde.

PL

tip about de-embedding (using CST) :

Pokud bych se může vypracovat na to
tip Plasma
asi de-vkládání (pomocí CST):

1.Přejít na váš vlnovodu (WG) port definice.Nastavte referenční rovinou vzdálenost jako vaše feedline délka, měli byste b vidět obrys port nastavit přímo na okraji antény MS.

2.Spusťte simulaci, jak jste před.

3.a.Jdi na "1D výsledky", zkontrolujte Smith Chart.Přidat marker na požadovanou frekvenci.Impedance se objeví na obrazovce.

3.b.Dalším způsobem, jak se předpokládat, anténa je komplexní zátěž na konci vašeho feedline (50 ohm MS řádku, pokud chápu správně).Najít S11 amplitudy a fáze na požadovanou frekvenci (10 GHz), a použít vzorec:

Γ = (Zload-Zo) / (Zload Zo), vzhledem k tomu, Γ je abs (S11) * exp (j * fáze).

Hodně štěstí,
P.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back