CVS - Přidání adresáře rekurzivně

V

V

Guest
Ahoj, mám dotaz na CVS - Musím se přidat adresáře do repozitáře pomocí CVS. např. - řekněme 1. adc_n_ch/rtl/adc_10_ch.vhd 2. adc_n_ch/simul/file1 3. adc_n_ch/simul/file2 4. adc_n_ch / výsledek / soubory * ....... jen příklad ... Moje otázka - Tak jak jsem se podívat ve všech těchto adresářích najednou (např. v některých rekurzivní způsobem) jsem se může hodit v jednom po druhém, a to bude mít velký čas, takže je tam nějaká metoda / nebo nápad? Co mohu myslet - použít skript pro tento ..... thts možností ... Ale víte co?? Jestliže máte .. Díky. :)

[Quote = V] Zdravím všechny, mám dotaz na CVS - Musím se přidat adresáře do repozitáře pomocí CVS. např. - řekněme 1. adc_n_ch/rtl/adc_10_ch.vhd 2. adc_n_ch/simul/file1 3. adc_n_ch/simul/file2 4. adc_n_ch / výsledek / soubory * ....... jen příklad ... Moje otázka - Tak jak jsem se podívat ve všech těchto adresářích najednou (např. v některých rekurzivní způsobem) jsem se může hodit v jednom po druhém, a to bude mít velký čas, takže je tam nějaká metoda / nebo nápad? Co mohu myslet - použít skript pro tento ..... thts možností ... Ale víte co?? Jestliže máte .. Díky. :) [/Quote] V adresáři, zadejte následující příkazy, najít. -Type d | xargs cvs add zadejte, najít. -Type f | xargs cvs cvs add commit-m "všechny zprávy" * A tag adresáře, CVS tag tag_name * Dejte mi vědět, jestli budete čelit další problémy ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back