délka tratě

J

Jos Brink

Guest
Já jsem připojení 2 čipy usig autobus MII.Vzhledem k tomu, autobus je vysoká rychlost (25MHz), do stopy délky těchto čar musí být přesně stejnou délku?

Zde je screenshot.je to dobrý PŘÍSTUP pro vytvoření stejnou délku?
je to jen návrh, nevadí litte chyby, komponenta text, offgrid umístění Smlouvy o ES.

vrstva stack:

zelená = top
tmavě šedá 3V3
světle šedá GND
červená = dno
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Ahoj Jos Brink,

Kritická délka je celková délka jedné sítě.Je délka cesty propojí všechny piny signálu.

Je-li zdroj signálu start centra rady, a přijímače jsou jedna SX a jeden DX ke zdroji, stejná délka stopy jsou na tom lépe samozřejmě, ale celková délka musí být respektována.

Pokud se problém jsou různé délky signálu autobusu, musíte se zápas s akordeonem (hadec stopy) všechny signálu autobusem, ale budete potřebovat konkrétní h-Sped nástrojem pro tuto.

Doufám, že to pomůže, dejte mi vědět, Skywalker.

Mít nástroj, který bude to pro vás není hezké, ale to může být provedeno ručně, byl jsem odpovídající délky na / - 50 Ps.zpoždění - let před možností bylo k dispozici v dalších nástrojů.

SIGINT

Thnx hodně za pomoc mi.

Jak to myslíš s " / - 50 Ps. prodlení"?

Jsem pomocí ultiboard a můžete vidět celkovou délku stopy, zatímco vy se čerpání.ale na 25MHz sběrnici, jak důležité je to, že se zápas?

Thnx

Ahoj, když nejsem ve chyba / - 50Ps jsou plus nebo minus 50 pikosekundového, určené pro náběhu.

Pro kritickou délku, není tak jednoduché.Potřebujete impedance, kapacita, zpoždění (pro správný růst času), a jiné pro správnou délku výpočtu.S Designer pomoc, si můžete přečíst list pro zařízení požadavky.

Dalším důležitým argumentem je použita zařízení, 25MHz není příliš vyšší frekvenci, ale při použití velmi rychlé zařízení, to dělat problém.

Best, Skywalker.

Není důležité, MII - to neznamená, že cesta je libovolné délce, které chcete, ale já jsem směrován MII na 2-vrstvy lepenky s relativně volnou délkou odpovídající (do 200 mils), a fungovalo to bez problémů.Zápas jim, jak nejlépe, jak můžete, ale není to 'kritický'.

Vlastně číslo I výše uvedené je nesprávné - Byl jsem s odkazem na šíření zpoždění, které pro FR4 je asi 176 pico sekundy na palec pro vnitřní stopy a asi 155 pico sekundy na palec pro externí signály - toto je měřítkem, jak dlouho trvá signál cestovat danou vzdálenost a je určen výhradně permitivita materiálu PCB je sestaven z, Ověřil jsem si své staré soubory a práce, kterou jsem si myslel ze byl / - 0,025 palce, který by se rovnal přibližně / - 5 pico sekundy, to je jen faktorem, když je důležité, že signál přichází s přesné načasování ve vztahu k ostatním signály - budete často setkávají s omezeními tohoto typu při práci s diferenciální páry.

SIGINT

Takže pokud máme datovou sběrnici, která je rnning na 25MHz, musíme zápas délky sítě tak, že jsou všichni stejní?

Kupodivu dělám 25MHz sběrnice tento týden taky, je to délka celého sítě nebo z bodu do bodu (až IC)?

Měli byste "zkusit", aby odpovídala délce, ale jak jsem řekl, že to není kritické pro 25M.A chcete, aby celková délka, aby odpovídal - pokud máte multi-drop bus, segment by měl každý být stejně dlouhé.Pokud jste se z místa na místo, stačí, aby odpovídaly jedné délky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back