E
eltonjohn
Guest
Nedávno jsem se začal zajímat o novou řadu výrobků od NVIDIA. Které jsou masivně paralelních procesorů s pohyblivou řádovou čárkou. Této CPU s 240 jádry běží na 1,3 GHz je schopen teraflop. To je opravdu extraordinnary!. Takové množství výpočtů může být easly spojit s programovací model s názvem CUDA. To je v podstatě multithread API, které může být připojeno k C / C + + host kompilátoru, jako je Visual C + + nebo GNU. Objednal jsem rada, ale je výrobek tak obrovské demmand, že jsem se nedostal do mé karty Agost nebo snad později. Tento produkt může být propojen s MATLAB i na Matemática. Můj zájem je dělat DSP s ním. A pokud tento typ řešení využít množství možných výpočtů. Může být použit zcela nahradit FPGA. Jediný programovací model je abstrakce zapotřebí vlákna v dobře rozuměl prostředí C. To je mnohem jednodušší než složité paralelní časové sladění požadavků FPGA požadavků. Také cena je mnohem, mnohem levnější způsob, aby se podobné FPGA plataform. A prosím dont. Dokonce si v porovnání s plovoucí desetinnou čárkou tradictional DSP. Tento nový typ technologie může být nový směr v intenzivní numerickému počítání nechám odkaz na tyto produkty zde! http://www.nvidia.com/object/product_tesla_c1060_us.html