Dělit signál na 9GHz pomocí DFF-založené dělič v 45nm.

W

wuwoze

Guest
Ahoj kluci,

Jsem implementoval prsten oscilátor na 45nm technologii uzlu.Prsten oscilátor má 11 fází měniče, a rychlost prsten oscilátor je 9GHz.Výstup je připojen k DFF-založené dělič, i na 45nm technologii uzlu, a frekvence, se dělí o 2 pěkně.Ale všechny tyto jsou jen v simulaci Spectre.Zajímalo by mě, jestli v reálném světě, který DFF-založené dělič může rozdělit, že rozsah frekvencí (8GHz ~ 11GHz).

Udělal jsem víc simulace na DFF-založené dělič, a je prokázáno, že dělič mohl rozdělit frekvence až do 12GHz.

V 45nm technologie uzlu, VDD je 0.9V.

Děkujeme!Přidáno po 2 hodiny 57 minut:Budou tam všechny druhy vysokorychlostního problém?
Bude existovat jako indukčnost, kapacita, odpor nebo problém?

Promiň, že jsem nejsem dobrý v analogové design.

Díky.

Profesionální-produkt prováděna-design z děliče TPSC o 2 v 065CMOS byly vyvinuty s max kmitočtu 6.2GHz (návrhu experimentu-DOE-Post Rozvržení simulace) a měření jsou v souladu s simulaci.
Dejte pozor: tam by mohl být velký rozdíl od schématu a rozložení simulace.Rozložení je opravdu kritická, něco, co musí být provedeno na velmi vysoké profesionální úrovni.
Samozřejmě tam bude spousta parazitních problémy ...
Doufám, že to může pomoci.
Mazz

wuwoze napsal:

Budou tam všechny druhy vysokorychlostního problém?

Bude existovat jako indukčnost, kapacita, odpor nebo problém?

Mockrát vám děkuji za vaše rady.

Člověče, mám opravdu špatný pocit.Měl jsem větší fázích prsten oscilátor.

Dispozice dělič je průměr, i když jsem se snažil minimalizovat jak hodně routing, jak je to možné.

Ukazuje se, že v post-sim 11-fáze-invertor kroužek oscilátoru mohou být poháněna pouze 5.6GHz a děličem-by-2 zvládne 6.25GHz signály.

Ale ss děličem neumí zacházet s TT nebo FF prsten oscilátor.Ale jejich instance je nanejvýš 60 mikronů.

pro dynamické závory, dělicí má nižší frekvence limit, stejně jako vysoké frekvence jednoho, v závislosti na vstupním signálu amplitudy a frekvence, tam je papír mluví o této problematice Michael zelená,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back