Další příjemnou LCD menu knihovny

P

picnoobie

Guest
Nemůžete vzpomenout, kde jsem to, myslím, že z avrfreaks.net, jinak bych jen post odkaz. Snažil jsem se to s pic, je to snadné. Nebude pracuje s tho překladač CCS, ukazatel funkce není podporována myslím. .. Bavte se

Tinymenu je velmi pěkný a funguje perfektně s C30. Pro kompilátor CCS jsem mohl jen podaří napsat stavu stroje. Je to velký, ošklivý, ale funguje. Líbilo se někdo dokázal napsat účinný systém menu pro CCS?

Opravdu cool kód! Byl jsem se snaží sestavit pomocí HI-Tech C 9,80 na MPLAB a téměř tam i když toto prohlášení nebude kompilovat (kompilátor chce pravá závorka za "vstup *", která samozřejmě bude držet mimo řádné počet proměnných: shock:: static void menu_print_entry (menu_entry_t * vstup, int max_width, int vybrané) {... Toto vazbami na typedef: typedef struct {int menu_entry_s vlajky; / / viz definice výše neplatný příznak (* výběr) (void * arg, char * jméno ), / / běžné zavolat, když vybrané jméno char [MENU_ENTRY_NAMELEN], / / jméno se zobrazí na tento vstup * neplatná hodnota, / / hodnota se pak vyberte funkci} menu_entry_t; Veškeré stopy na problém Díky, Pete?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back