data přepínání

K

KenJohnny

Guest
Moje znalosti jsou velmi špatné.Jsem hledat termín "data přepnout".A nemohu jasně jeho význam.Doufám, že někdo může vysvětlit tento termín pro mě.Díky!

Tyto dva pojmy samy o sobě nejsou příliš jasné.Mohlo by to znamenat, že změny dat tam a zpět mezi dvěma hodnotami pokaždé nějaké události.Ale to je slabý odhad.Můžete nám ukazují celou větu nebo odstavec?

Tento pojem se objevuje v datovém listu o cy7c68001, zařízení USB poskytuje Cypress.Bod, včetně termínu, jak níže:
"SX2 automaticky reaguje na všechny standardní USB žádosti zahrnuty v kapitole 9 USB 2.0 specifikace, s výjimkou Set / vlastnost Endpoint žádosti Clear. Když hostitel otázky sadu funkcí nebo funkcí jasný pozadavek, SX2 bude spouštět SETUP přerušení na externí master. spec USB vyžaduje, aby přístroj reagovat na funkci parametru Set žádost následujícím způsobem:
Set stání podmínkou, že na konec.
Spec USB vyžaduje, aby přístroj reagovat na funkci koncového jasný pozadavek následujícím způsobem:
Reset Data Přepínač pro tento endpoint
Jasné stánku stavu, že koncový bod.
Registr, který slouží k nastavení data přepínat TOGCTL (nacházející se na místě XDATA 0xE683) není index registr, který lze řešit příkazem protokolu je uvedeno v oddíle 3.7.8.Následující část poskytuje další informace o tomto registru bitů a jak obnovit data přepínat tedy používáte jiný soubor protokolu sekvence příkazu. "
My bewilderness je-li "data přepnout" 's význam je, jak jste řekl, jak jej resetovat?
díky!

Že "Data Přepínač" je zvláštní chování USB.Nevím nic o USB, ale můžete si přečíst vše o něm v oficiální specifikaci:
http://rm-f.net/ ~ orange/devel/specifications/usb/usb_20/usb_20.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back