Datové přes telefonní linku

F

funk_macole

Guest
Je možné přenášet data přes telefonní linku bez použití jakékoli aditional šířka pásma, tj., že je možné transmitt dat přes signál frekvencí řeči, a pokud ano, jaké by byly v nejvyšší možné rychlosti přenosu dat?

Jistě, použijte obyčejný dial-up modem.Moderní produkty jít zhruba 50 kilobitů / sec, pokud je spojení dobré.
Zde je několik úvodních informací:
http://en.wikipedia.org/wiki/Modem

Co mám říct, je řečový signál pohybuje v rozmezí od 20 Hz do 500 Hz Max.takže chci, aby transmitt data pomocí tohoto rozsahu frekvencí, je možné přes modem, protože většina modemů transmitt údaje o vyšších frekvencích, takže, co mám říct je to, že telefonní společnost dtect, a jistě za příplatek.Pokud bychom transmitt údaje o hlasových frekvencí po zahájení hovoru nebudou schopné zachytit to, je to možné?

Není to 20 Hz až 500 Hz.Dobrý srozumitelnou řeč je zhruba 300 Hz až 3 kHz, a to je rozsah používaných POTS (Plain Old telefonní služby).
http://en.wikipedia.org/wiki/Plain_old_telephone_service

Nikdy jsem neslyšel o telefonní společnosti, že poplatky v závislosti na použité kmitočty.

Ahoj,
U'rs je platný question.U může přenášet data v hlasových frekvencí telefonní linku techniku zvanou Tasi (Time účelově vázané řeči interpolace).
To proto, že, když mluvíme tam bude pauzy mezi speech.During tyto pauzy další údaje mohou být transmitted.However IAM bát, u vyžadovat další zařízení na u'r konci provádět Tasi.
Doufám, že u mám odpovědět.
Jde o
Bhanumurthy

Zajímavá otázka, ale nemůže používat telefonní linku pro cokoliv si budete přát, tak dlouho jak to zvládne šířku pásma?Modemy se používají frekvence mluvíte o tom, že prostě nejsou nosné kmitočty (logicky to dává smysl, aby co nejvíce šířku pásma, aby dopravce v centru vašeho připojení).

Jo echo UR pravdu kmitočtový rozsah, ale každá společnost by detekovat a zdarma, pokud ur pomocí větší šířku pásma, než to, co je stanoveno pouze hlas?jinak by se stal internet zdarma.

A díky moc za všechny urs odpověď, našel jsem řešení.

Telefonní linka používá účastnická linka kartu, která omezuje šířku pásma kanálu až o 3 kHz, takže nikdy nemohl použít více než tohle.Pro ADSL, společnost kohoutky telefon vypnout signály, než se dostanou linkové karty, to je důvod, proč můžete dosáhnout vysoké rychlosti přes telefonní linku, ale základní linie je nízká projít filtrován.

Předpokládám, že jste uzavřeli smlouvu, řádek, který uvádí: "datové linky jsou jen pro data" (tj. faxových linek), že si diskontní sazba, ale chcete použít pro hlas.?

Modem PPP připojení k jiné straně, pak spustit VoIP software nebo equiipment by být co nejkratší řešení, vést "pouze data on-line" a mají schopnost hlas.

Já nevím, jestli by společnost monitor se řádek pro "Jen Fax jako dopravní" nebo ne, nicméně.Matoucí, protože vám stát, že monitor pro hlasové hovory ...

No, mohlo by to být jednoduše provést pomocí HyperTerminal

Zkuste si to

V některých zemích může být nelegální.Pokud je pro vás důležité zkontrolovat tento problém ve vaší oblasti.

BR,
RF-OM

Citace:

Pokud bychom transmitt údaje o hlasových frekvencí po zahájení hovoru nebudou schopné zachytit to, je to možné?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back