DC Amp ovlivnění

T

tcwong3

Guest
Musím zesílit stejnosměrné vstupní napětí (v rozmezí od 0 V do 600mV) 5 krát.
Pouze jediné poskytnutí 12V je k dispozici pro můj obvod.

Používám op amp tvořit mimo-invertující zesilovač.
Je dobře fungovat, pokud je vstupní nad 0V.
Ale když vstup je 0V, op zesilovač nemá žádné zkreslení proudu do jeho
nejsou-invertující pin, obvod se nefungují.Výstup je téměř 12 V (skutečná hodnota by měla být 0V x 5 = 0V), když Vin = 0V.

Pokud se pokusím zkreslení vstupu, bude zkreslení napětí zesílen a výstup se neměli přesný.

může mi někdo říct, jak se platí bez zaujatosti ovlivní výkon výsledek.

Za prvé, jste znamenat, že váš operační zesilovač design je spojen s Vdd = 12V a GND?Hlavním důvodem, proč se nepodařilo váš návrh je kvůli nějaké tranzistor je v off regionu.Přestože se můžete dostat výsledek, když se sníží vstupní blízkosti 0V, možná někteří z tranzistorů v lineární-regionu!Nechceme, aby tranzistor v lineární!

Potřebujete-li zkreslení vstup, ujistěte se, že operační zesilovač sám patří zaujatost, když si navrhnout operační zesilovač!Pokud jste právě přidali zaujatost ve vstupní, váš operační zesilovač možná nebude fungovat očekávaným způsobem!

Můj návrh je ujistit všechny tranzistory jsou do sytosti ve vašem simulace na všech vstupních napětí.

Nazdar!Guamak_menanak, děkuji za Vaši odpověď.

Jak se přidat ke zkreslení oba non-invertovat kolíky v přiloženém souboru?

Again thanks.

To je vaše okruh?
Myslela jsem, že navrhujete v transisitor úrovni!
Nejsem si jistý, aby vám pomohl ... ale podle mého názoru, nebude možné přidat žádné zkreslení bodem pro tento okruh, jak může změna, kterou hlavní okruh!

Může někdo pomoci tcwong3?

Tento okruh je velmi časté instrumentální amp konfigurace.To je obvykle spojen s mostem a dostat zkreslení z mostu.

Můj problém je, že nemám používat most a oba vstupy někdy může zůstat otevřená.Výsledky musí být nula voltů v tomto stavu.

Jen jsem něco pamatovat, že 3 1 / 2 a 4 1 / 2 digit ADC IC Používá se při nízkých nákladech metrů může pracovat s vstupní pin open (nezaujatý).Proč?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back