DC DC měnič problém s celního sazebníku a shootky dioda

D

danesh

Guest
Nedávno jsem stavěl dc dc konvertor, který bude regulovat výstup na 13,8.Zjistil jsem, že moje pnp tranzistor měl otevřené společného celního sazebníku a můj shootky dioda je zkrat, po vithe SCS prošel vibrací.Do jedné nějaké řešení y těchto poruch se vyskytuje

Ahoj, ur popis je příliš drsný pomoci.
co je ur Vin?step-dolů nebo urychlit?Co topologie u používá?

Použil jsem Buck config ....vin je 13,8.Rád bych knw, jak často tranzistor dostane selhání v dc dc měnič a co by mohlo přispět k němu

Ahoj danesh,

Můžete po okruhu a některé výstupní / vstupní data, může to být snazší najít pro vás problém?

Problém může být vlastní oscilace.

Ante

danesh napsal:Nedávno jsem stavěl dc dc konvertor, který bude regulovat výstup na 13,8.
Zjistil jsem, že moje pnp tranzistor měl otevřené společného celního sazebníku a můj shootky dioda je zkrat, po vithe SCS prošel vibrací.
Do jedné nějaké řešení y těchto poruch se vyskytujePoužil jsem Buck config ....
vin je 13,8.
Rád bych knw, jak často tranzistor dostane selhání v dc dc měnič a co by mohlo přispět k němu

Jak lidé je uvedeno několik dalších informací by pomohlo, takže jsme všechny tyto

Vin
Vout
Filtr induktor?
Filtr Cap?
Zatížení?

Mimo vrchol mé hlavy, máte odpor v sérii s základnu?(Za předpokladu, že používáte bipolární)

Je přístroj jsou určeny pro proudy a napětí, které očekáváte (vrcholy, RMS)?Kolik proudu a napětí může zvládnout?

Je možné požadované zatěžovací proud ničí vaše zařízení?

Vlastně, myslím, že jsem se zeptal na stejnou otázku ve 3 různými způsoby, ale máte můj nápad doufám!

^ - ^

Těšíme se na další info, abychom mohli pomoci!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back