DC motor otevření zásuvky

C

crf250rider14

Guest
Ahoj všichni, toto je můj první příspěvek a musím říct, je to skvělý forum! Ok, tak jsem si malý dřevěný šuplíku asi 6 cm široký a 10 centimetrů. Který je pod policí. Zásuvka spočívá na běžce pod ním. Ale teď chci připojit malou 12V DC motor z Radio Shack. Našel jsem způsob, jak udělat motor jít v obou směrech pomocí přepínače DPDT. Nyní, jak bych použít stejnosměrný motor, aby se zásuvky jít tam a zpět? Doufám, že jsem to dostatečně jasné pochopení. Jakákoliv pomoc bude velmi appreaciated. Díky.

Fix matice do zásuvky a nit bar motorových nápravu. Motor na pevné police. Pokud váš motor torqueless pro to, že použití převodovky.

Wow díky za rychlou odpověď! Co myslíš tím závitem bar? Rád bych, aby motor stacionární a mít ji tlačit zásuvku otevřít. Přemýšlel jsem o něco, co bylo drážkované jak jsi říkal. Jsem si mohl koupit v baru někde? Nebo bych musel jít na dílnu a mít ji tvoří? Ještě jednou díky za vaši pomoc.

Závitová tyč byste měli najít v dobré železářství. Oni mají ty tyče od 4 mm ...... 30 mm (v palcích??) Za cca 2 $ / m (4 mm) Doufám, že se dostanete šuplíku automatizace práce.

Hmmm. Nemám opravdu pochopit myšlenku závitem baru. Pokud jsem dal matice do dřeva na zadní straně krabice. A druhý konec připojený k motoru. A jsem zase motor nebude to jen tak hodil matici? Nebylo by to tahat nebo tlačit do zásuvky ... Možná nejsem pochopení celého konceptu, že vaše snaží vysvětlit.

Zde je princip. Můžete najít motor jak se vám líbí. [Url = http://images.elektroda.net/24_1305494958.jpg]
24_1305494958_thumb.jpg
[/url] Kak

Aha. To dává větší smysl nyní. Doufám, že jsem nedal jste až moc problémů dělat diagramu. Dám vám vědět, jak to dopadne.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 19:40 ---------- Předchozí příspěvek byl v 19:29 ----------</span></span>
Ještě jedna otázka, s použitím konstrukce, které jste provedli, bude se závitem baru bude vystupovat při zavření šuplíku?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back