dcdc převodník přenosu caculation problém

K

kkkhunter

Guest
když převodníku přenosu, caculating tyč a nuly jsou určeny zatěžovací odpor.při zatížení je nelineární zařízení, jako LED, velký signál DC odpor se liší od malých AC odpor signál.Takže, které by k nim být zvolena tak, Vypočte převodníku přenosu?
Díky!

Proč jsi včetně LED ve své kalkulaci?Vem si to ven.Vaše přenosu by měl být pouze pro DC-DC převodník.Dont přidat obsah, který vás dont potřebovat.

Pokud jde o vaše LED byste měli jen používat stávající řidičský způsob ovládání.

E

Ahoj, nxtech, díky.Ale můj DC-DC převodník je LED ovladač, takže zatížení výstupu je LED.A křivka IV je exponenciální křivkou.Tak jak můžu mít přenosu bez LED.Exponenciální odpor určí výstupní impedance zátěže.
Čekám na vaše další rady!

Beru to, že používáte integrované řešení pro řízení vaší LED?

E

Ano.
Takže vedení přenosové funkce je třeba vypočítat dobře a nemohou být upraveny v aplikaci.Ale to záleží na zatížení impedance.
A je nějaký rozdíl mezi commom převodník a LED řidič ve smyčce design?

Skutečnost, že používáte integrované řešení obvykle eliminuje nutnost vypočítat vedení přenosové funkce.Jakou roli používáte?

Co myslíš tím, společné převodník?LDO, PWM, přepínání?LED ovladač (alespoň ty, které jsem použil) by se nikdy od vás vyžadovat výpočet přenosové funkce jako je zařízení určené k vyrovnání automaticky poskytovat konstantní proud hodnotu, zatímco napětí je dovoleno měnit nějaké to obvykle v důsledku poklesu napětí baterie.

My LED ovladač je podpořit převodník a teď mám problém vyrovnání design.Co myslíš tím vyrovnat automaticky?Máte na mysli, že konvertor zaměstnává hysterezní řadič?Ale hysterezní metodu nelze použít v mém design.Takže kompenzace je stanovena na smyčku pole v závislosti na zatížení impedance.A který impedance bych měl použít pro zatížení LED, DC impedance nebo AC impedance?

Říkáte, že vaše LED ovladač je podpořit převodník?Pak se jeho ne účelových LED ovladač.Co dodavatele a dodavatel části používáte?

Účelových LED ovladač IC je PWM typ obvodu, který má regulační smyčce okruhu postavena v roce (nepoužívají hystereze).
IC má vnitřní synchronní usměrňovač ke zvýšení účinnosti spolu s vnitřní induktivní tlumení přejít ke snížení zvonění.To v kombinaci s ovládacím obvodu zpětné vazby, která je postavena v roce bude řídit vaše LED které z uvedení správné napětí třeba, aby se LED a generovat potřebné k udržení současné úrovně jasu.

Zní to, jako bys právě chytil podporu převodník, určený pro non-LED aplikací.To neznamená, že nemůžete používat, znamená to pouze, že máte kus práce za vás.

E

Chceš říct, že nemohu design podporu převodník má být LED ovladač?nebo zvýšit typu LED řidič donot potřebují přesné vedení odškodnění design?Existuje však mnoho LED ovladače IO, které jsou podporu převodník.Můžete vidět přiložený TI-tps61080.To může být LED řidiči ve svých aplikacích.
I když, hodně DC-DC konvertory jsou navrženy tak, aby se napájení řídit nelineární zátěže.Lineární zatížení může být právě ideální situace.Tak jak řešit nelineární zátěž problém?
Díky!
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Vy jste nedával pozor.Nikdy jsem říkala, že jste nemohli využít podporu převodník v LED ovladači okruh a já jsem nikdy neřekl, že LED ovladač obvod nepotřebuje smyčku odškodnění design.

Ty ukázaly, vaše nezkušenost, která je v pořádku, pokud jste dont uvíznou v podrobnosti nebo požadavky, které nejsou potřeba.

Viděl jsem TPS61080 TI zařízení před a dokonce použil ve dvou případech.Používáte část TI, nebo se snažíte design diskrétní obvod, který dělá vše, aby část TI dělá?Dont znovu vynalézat kolo.Tím mám na mysli dont starosti stanovení jeho přenosové funkce IC.Ve skutečnosti TI doesnt chtít, abyste věděli.To je důvod, proč ti říkají jen to, co potřebujete vědět pro výpočet některých položek (tj. zvlnění, startup časy, přechodové odezvy na výstupu, atd.).

Používáte-li součástí TI jste dokonce přečíst datasheet?Máte-li, pak budete potřebovat přečíst znovu a uvidíte, že vám řekl, jak vypočítat hodnoty pouze položky, které potřebujete, a nebudete potřebovat přenosu používat tuto část.Ve skutečnosti, pokud se podíváte na sekci pro přední kondenzátor krmivo, nejen vám říci, že tyč frekvence je dána nejen tím, R1 a R2, ale také tím, C1, který, pokud si dobře pamatuji je non-lineární zařízení.Oni také říct, co crossover frekvence je poskytována použít cívku a kondenzátor, které doporučují.Přitom vám umožní lépe umístit vaše nulu mezi 1 kHz a 10 kHz.

Na konci budete mít nikdy DC-DC napájecí zdroj, který nemá non-lineární zařízení jako kondenzátor nebo cívka připojené k jeho výstupu, pokud čekáte, že na zabezpečení stabilního DC signál.Tyto nelineární části je zapotřebí snížit zvlnění proudu výstup.

Kdybychom měli shrnout podstatné, tebe dont muset starat o výpočtu celý cyklus přenosu.To je důvod, proč máme integrované obvody.To je také důvod, proč každý výrobce IC z DC-DC měniče vám několik referenční návrhy na využití, jak je, nebo upravit pomocí rovnic uvedených v datovém listu.

E

Díky, nxtech.
Teď chci mít diskrétní podporu převodník má být LED ovladač.Funkce je jen trochu podobný, jako TPS61080, tak jsem si ji jako příklad.
Protože musím design nejen připojené L, C, ale také celý převodník smyčky, myslím, že by se měla soustředit na přenos smyčku a vyrovnání design.Díky za vaše rady.V dnešní době, já vím, jak problém vyřešit.
Díky!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back