DDR2 a DDR SDRAM řadič

V

verilog_always

Guest
Ahoj všem, Je tam nějaký rozdíl mezi DDR2 a DDR SDRAM (altera produkt) řadič hlavně v čepu konfiguraci obou ........................ ... Ne normálně rozdíly z hlediska rychlosti ...... Otherthan to prosím citovat zde ................. Díky předem ..............

[Quote = verilog_always] Ahoj všichni, je tam nějaký rozdíl mezi DDR2 a DDR SDRAM (@ ltera produkt) řadič hlavně v čepu konfiguraci obou .................. ......... Ne normálně rozdíly z hlediska rychlosti ...... Otherthan to prosím citovat zde ................. Díky předem ..............[/quote] Myslím, že není tam žádný významný rozdíl mezi nimi snice sazba CLK a uspořádání PINy. Ale tam je hardware differnt mezi nimi, zatímco DDR a DDR2 je 2,5 V je 1,8 V

Ahoj .................. To jsou některé z differnces i shromážděné si myslel, že to by mohlo být použití ke mně a teď jsem s vámi sdílí všechny ..................... Hodně štěstí .............................. (Pokud se tyto skutečnosti vám pomohl ..... nezapomeňte stisknout tlačítko mi pomohl)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back