Delay výpočtů v Prime Time

M

Mahzad

Guest
Má každý subjekt znát;

1.Pokud je to možné, zbavit se černých skříněk, pokud ano, jak?
2.Jak vypočítat maximální zpoždění celého obvodu?

Díky.

Mahzad napsal:

Má každý subjekt znát;1.
Pokud je to možné, zbavit se černých skříněk, pokud ano, jak?

Ahoj,

Už jsem vyřešil první na zvládání knihoven z. Synopsys_dc.setup souboru. Synopsys_pt.setup.

O druhý, já nechci, aby sepcify jeden konkrétní načasování oblouku.Musím hlavním vysílacím čase na examin různé načasování cesty a stanovit nejhorší zpoždění, ale report_timing a report_delay_calculation nefungují tímto způsobem.Jsem stále na ní pracujeme.

Díky jakýmkoliv způsobem.

jednu věc mohu navrhnout, je vytvořit cestu skupiny a pak se časová analýza získat informace o časování v různých cest,,,, Pracuji především s cadnece nářadí,,, nejsem si jistý, jak to bude wrking v PT

Správně definovat své hodiny, omezí vstup / výstup zpoždění, definovat hodiny vztahy (pokud nějaké hodiny domény jsou asynchronní, pak prohlásit je za falešné cesty).

Pak prostě "report_timing" bez jakýchkoliv argumentů.To by tisk top narušitelů v každém z hodiny domény.Bylo by rozumné, aby skupiny vstupů a výstupů do samostatných cestu skupin na základě jejich hodinové doméně, jinak by nepořádek váš flop na flop cestu zprávy.

Zkoušel jsem to, ale design je asynchronní.Většina z okruhu prací v jednom hodinovém cyklu, ale je tu jeden prvek, který vyžaduje proměnný počet hodinových cyklů dokončit.Tam jsou také některé jiné kombinatorické componenets.Proto finální výstup složkou je není taktované.Možná, že to dělá potíže.
Tanky jakýmkoliv způsobem.

Mahzad napsal:

Zkoušel jsem to, ale design je asynchronní.
Většina z okruhu prací v jednom hodinovém cyklu, ale je tu jeden prvek, který vyžaduje proměnný počet hodinových cyklů dokončit.
Tam jsou také některé jiné kombinatorické componenets.
Proto je konečná výstupní složka není taktované.
Možná, že to dělá potíže.

Tanky jakýmkoliv způsobem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back