Dell Desktop nepřijde nahoru, jen bliká

S

samoltech

Guest
pls dům, potřebuji pomoc .. Já jsem pracoval na Dell OptiPlex ploše, když jsem moc to on .. to jen bliká a to blikání pokračuje, dokud i odstranit moc ... prosím co mám dělat, aby to napravit. jeho vedl moc to je blikat a zvyklý jít pryč ani stisknutím tlačítka napájení, dokud i vyjměte napájecí kabel ze systému

co bliká, je výkon vedl svítí nebo něco přece pokusu o restartování systému se snaží zjistit, zda ventilátor zvuk slyšitelný pro vás, nebo ne

Zkontrolujte pozastavit, Standby a Hibernation možnosti v OS a BIOSu. Speciálně ve výkonovém systému BIOS možnost sekce, pokud máte. Také, je tento problém znám pro "Optiplex 990 a 790". Zkontrolujte PSU nebo zkuste jiné PSU. : Wink:

Změna napájecí kabel, pokud problém nevyřeší, než jste měl jít do servisního střediska.

vypadá to, že problém je s vašimi SMPS. dobře ... otevřít-up vaše SMPS a zkontrolujte všechny vyboulené kondenzátorů a nechte si zobrazit všechny výstupní napětí jako 12 +5 V 3.3

Myslíte si POST pípnutí při startu počítače? můžete Změřte napětí 12 V, +5 V, 3,3 V při volném konektoru s digitálním multimetrem, pokud jsou mimo rozsah pak lépe nahradit SMPS napájení

Jsem zvědavý ... jste někdy skutečné řešení na to? Pokud ano, dejte nám vědět, co se stalo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back