design CMOS digitálního komparátoru pomocí Manchester provádět řetězce

S

salatech

Guest
Ahoj kluci. Já jsem pracoval na tomto projektu .. design digitálního komparátoru pomocí Manchester nést řetězce přístup. já ve skutečnosti potřebovat vaši pomoc. Já chci jen vědět, co je vztah mezi Manchesterem provádět řetězce výbavu na digitální komparátor

Ahoj, při pohledu na [url = http://en.wikipedia.org/wiki/Carry_look-ahead_adder] Převod look-ahead zmije - Wikipedie, otevřená encyklopedie [/url] za předpokladu, že dva 4bitový vstup A a B pro konečné provedení ( C4) Manchester provádět pohled dopředu počítá rovnice C4 = G3 + G2 a P3 + G1 & P2 a 3 + G0 & P1 a P2 a P3 + C0 & P0 a P1 a P2 a P3 s Gi = Ai & Bi Pi = Ai + Bi pro provádění zmije C0 = 0 to dává konečné provedení C4 pro provádění srovnávacích C0 = 1 a jeden vstup (buď A nebo B) musí být obráceně (např. Ai = Ai ~), C4 je výsledkem srovnání jde o

díky za odpověď můj post .. opravdu si toho vážím. pls vysvětlete mi více částí, kde je třeba invertovat jeden ze vstupních .. Jsem trochu rozostření na této části? Pls ..

Ahoj, Pokud si chcete porovnat A a B, co musíte udělat, AB a zkontrolujte, zda je výsledek <0 nebo> 0 (můžete to udělat, pokud konečný nést vlajku) a B musí být ve dvojicích doplňková notace. Pokud toto není ten případ je prostě potřeba concatinate 0 na začátku (např. 9 = 0b1001 musí být rozšířena na 5 bit = 0b01001) můžete provést odečet B tím, že přidá-B. -B může být spočítán tím, že dělá dvojky doplněk vleky doplňovat prostředky invertující a přidáním 1 (např. 9 = 0b01001 dvojky doplněk (-9) = 0b10110 + b1 = 0b10111 = 0x17) teď byste mohli přidat to a podívejte se na konečné provedení (s Manchester nést řetěz pohled dopředu) přidávání 0b1 z dvojky doplněk lze udělat, pokud nastavíte nesou vstup Manchesteru do 1 řetězce. Nyní je pouze potřeba použít obrácené B a budete mít komparátor. Doufám, že to je na vaši otázku, a pomáhá jde

Ještě jednou díky za pomoc mě. v podstatě musíme nastavit buď A nebo B jako dvě doplněk. Například když si vezmu B, i třeba invertovat B a přidejte 1, hodnota 1 je z nést vstup z Manchesteru nést řetěz .. poté, co jsem přidat se nesou v .. přidám-B do A.. je můj koncept správný? Jak když chci zjistit, A = B?

je můj koncept správný?
ano
jak když chci zjistit, A = B?
normálně děláte bitový XOR A s B po tomto vás nebo všechny bity výsledku výsledek je 0, pokud všechny bity jsou stejné pokud jde o

ahoj qieda .. díky za pomoc mě znovu. Jen se chci zeptat, u o laskavost .. udělat u nějaký nápad, jak navrhnout CMOS digitálního komparátoru pomocí Manchester provádět řetězce přístupu s využitím dcsh a microwind software, když může vše v úrovni tranzistoru .. to vím u libovolné webové stránky nebo refrence, že mi může pomoct ?

ahoj qieda .. díky za pomoc mě znovu. Jen se chci zeptat, u o laskavost .. udělat u nějaký nápad, jak navrhnout CMOS digitálního komparátoru pomocí Manchester provádět řetězce přístupu s využitím dcsh a microwind software, když může vše v úrovni tranzistoru .. to vím u libovolné webové stránky nebo refrence, že mi může pomoct ?
Promiň, že jsem nikdy neudělal takový design jde

hej qieda potřeba potvrdit s-B věc .. promiň jsem abit pomalý. Nejprve jsem se třeba invertovat B a přidejte 1 po tom musím přidat vysílat od zmije Manchester nebo izzit i invertní B a přidejte 1 (1 je to sem z nést vstup) .. pojem, který je správný? pls pomozte mi ..

Ahoj zkuste to příklady = 5 = 0b0101 B = 7 = 0b0111 => ~ B = 0b1000 G = & (~ B) = P = 0b0000 + (~ B) = 0b1101 nyní používají provádět vzhlíží s C0 = 1 (např. Manchester provést řetězem) C4 = G3 + G2 a P3 + G1 & P2 a 3 + G0 & P1 a P2 a P3 + C0 & P0 a P1 a P2 a P3 C4 = 0 => B větší Druhý příklad = 7 = 0b0111 B = 5 = 0b0101 => ~ B = 0b1010 G = & (~ B ) = 0b0010 P = + (~ B) = 0b1111 opět provádět vzhlíží s C0 = 1 (např. Manchester provést řetězem) C4 = G3 + G2 a P3 + G1 & P2 a 3 + G0 & P1 a P2 a P3 + C0 & P0 a P1 a P2 a P3 C4 = 1 => větší (nebo rovna) B nyní s převrácením AA = 5 = 0b0101 B = 7 = 0b0111 => ~ = 0b1010 G = (~) a B = 0b0010 P = (~) + B = 0b1111 nyní používají provádět vzhlíží s C0 = 1 ( např. Manchester provést řetězem) C4 = G3 + G2 a G1 + P3 a P2 a 3 + G0 & P1 a P2 a P3 + C0 & P0 a P1 a P2 a P3 C4 = 1 => B větší (nebo rovna) jde o

díky za příklad qieda .. ještě jedna otázka qieda určíme> B nebo B <A by comparing C0 and C4. for example if i invert B and i get C4=0 and C0=1, my answer is B>a naopak .. i šedohnědé pochopit části u řekl B> = A.. že by mělo být buď B> A nebo B</a>

Ahoj, můžete vždy podívat na C4-li invertovat B C4 = 0 => B větší C4 = 1 => větší (nebo rovna) B-li invertovat C4 = 0 => větší B C4 = 1 => B větší (nebo rovna) Pokud se rovná B můžete invertovat A nebo B, budete vždy C4 = 1 (to by mohl být použit ke zjištění, zda A = B) jde o

hej qieda opravdu potřebují vaši pomoc .. například jeden z mých vstupů je negativní .. = 5 a B = -7 .. Co mám dělat, aby můj komparátoru může ukázat, že A> B pomocí Manchester provádět řetězce přístup? pls pomozte mi ... pls.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back