Design Impedance-Matching sítí Abrie

O

Ogomghar

Guest
HI!
Potřebuji tuto knihu: "Návrh Impedance-Matching sítě pro Radio-frekvenční a mikrovlnné zesilovače" Pieter LD Abrie

Tato kniha je možné zakoupit od Artech House spolu s přidělit dalších "vyzvala" knihy, které říkají "copyright" na první stránce.

Proč sakra všichni chtějí pirát knihy?Člověk by si s tím vším drahý hardware a software RF že jeden mohl dovolit koupit knihu.Pokud jste někdy psaný jakékoliv technické zprávy nebo prezentace můžete často tráví 1 až 2 dny na stránku vypracování a ověření příklady (v případě této knihy je 375 stran).Mám obě knihy Abrie a jeho AMPSA software.Setkal jsem se s ním v MTT a on je dobrý chlap se svou vlastní malou firmu.Setkal jsem se s většinou z autorů knih RF na mé poličce a tyto lidi často mají jeden-osoba společnosti nebo pracovat jako poradci Oni nedělají obrovské sumy peněz, a rozhodně ne moc off knih, které napsal.Ty, společnost, nebo vaše knihovna by měla být vaše koupit knihu.

Na další řečnění, to je "mezinárodní elektroniky forum", a já předpokládám, že je hospoda v Číně (kde se zdá, duševní vlastnictví není uznána).Existují přidělit žádostí o manuálů takže předpokládám, že přidělit na software RF je pirát.

Vážení madengr,

Vím, že žádá o pirátské knihy je nelegální, nicméně pro některé osoby, chtějí knihu rozhodnout, zda je nutné koupit, nebo ne.Pro jiné, kniha cena 100 -200 dolarů $ je docela nedostupná speciálně pro lidi v chudých zemích, kde je průměrný příjem osoby, je menší než 5 $ / den.Takže, nemá možnosti, ale pokusit se najít knihu v jednom ze svých přátel nebo na internetu.My všichni respektovat autory knih a my opravdu oceňujeme velké úsilí, které strávil na přípravě knihy.ale pro některé lidi prostě nemohou strávit 2 měsíce plat koupit knihu!

Řekl jste, že RF zařízení jsou drahé, to ano.ale opravdu si myslím, že všichni lidé pracující v mak RF drahé praktické obvody.

S pozdravem,
Adel_48

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back