Design: napětí a zem

S

sty2004

Guest
Ahoj. Chci vědět, jak navrhnout followings .. já jsem uvízl s mou malou znalosti v oblasti elektroniky. Obvod se skládá ze dvou stejných dílů. Každá část má zemi a napětí. Když jeden díl má napětí, bude proud do druhé části, která je k zemi. To samé platí pro druhé. (Poznámka: není potřeba pro napájení současně.) Díky moc.

Nejsem si jistý, jestli já to plně chápu vaši otázku a to, co máte v úmyslu udělat tady! Ale můžete svázat do areálu spolu, předpokládám, napětí může být různé a lze přepínat podle potřeby, takže nemůže být propojeny.

laskavě vysvětlit .... ve skutečnosti ... wat u snažím dělat ... ? Wat je 2 díly ....?

Promiň, že jsem měl dělat to jasněji, že je tam jen jeden vodič spojující dvě shodné části (design, který jsem vyžádání). Náměstí pole v příloze je návrh chci vás, aby mi pomohl. Je to jen jako "vyplňte v poli" ..

ještě nejsem tak jasné, že to, co se u hledají pro tento obvod?? Mám na mysli to, co je rok přesný dotazník?

Chci navrhnout jednoduchý obvod pro ovládání napětí polštářky v microfluidics systému (pomocí electrowetting technika). Zpočátku všechny podložky (jen některé kusy ploché měděné, ale izolovaný) jsou uzemněny. Když jeden z podložky je napájení proudu půjdou do jiné podložky (kapka vody mezi bude sloužit jako vodič), pak kapka vody se bude pohybovat na podložku s vyšším napětím kvůli potenciální rozdíl a electrowetting principu. To je to, co chci,

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 12:02 ---------- Předchozí příspěvek byl v 11.: 59 ---------- </span></span>
@ Pravinspidy Chci design pro uspokojení obou případech

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back