design tohoto filtru plz

O

občan

Guest
ahoj všem některý design pro dutiny filtru, jak je znázorněno na obrázku
Pokud někdo je tam plz ans to?
'děkuji

Po połknięciu przez HP koncernu Palm nikt nie spodziewał się, że firma pokaże sprzęt z Androidem. Tak jednak się stało, HP wprowadził właśnie do swojego portfolio drukarkę ze stacją dokującą na 7-calowy tablet z Androidem 2.1.

Read more...

vypadá triplexer.Vypadá to, že každý jednotlivý filtr používá koaxiální linky pro non-přilehlé spojky ke zvýšení odmítnutí.Added po 15 sekundách:vypadá triplexer.Vypadá to, že každý jednotlivý filtr používá koaxiální linky pro non-přilehlé spojky ke zvýšení odmítnutí.

nazdar

to je dutina filtr s rezonátoru uvnitř,
Pokud někdo má návodu pro tento filtr ?????????
děkuji ti

Nazdar

Filtru postup pro inline-iris bez spojky lze získat v příjemném dokumentu Peter Martin rfshop.au z webových stránek.Jen hledejte ji na webu a dostanete to.

Excel listu dává spojky pásma pro jednotlivé rezonátor párů.Pak můžete simulovat jen pár rezonátorů s otvorem v duhovce mezi in eigen režimu řešič dostat spojky pásma a pak rozměr duhovky otevření trhu mohou být přizpůsobeny tak, aby si konečný rozměr.Tento postup lze opakovat pro všechny potřebné spojky pásma a pak konečné filtru lze simulovat všechny požadované kosatce.

Rezonátor délky lze vhodně zvolené (přibližně 45 až 60 stupňů, je norma).Tyčinky, které jsou vidět na obrázku, je ve skutečnosti křížové spojky k získání přenosu nuly.Spojovací matice potřebné pro Takto získané lze získat z guidedwavetech.com.

Pokud budete potřebovat bližší informace budu rád za pomoc, i já pracuji v této oblasti z minulosti 1 rok.

Díky

Děkuji vám za odpověď,

Podrobnosti u dali vědět, budu checkit ven, ale jedna věc thst já dont mít 3 d simulátor pro simulaci účely
Můžete mi suggess 3-d simulátor, který je užitečné, a také náklady na software, který můj frnd toldme HFSS, ale kolik paměti je nutné Nevím nákladů a také hlavní ctreteria tak, že se mohu zeptat v mé firmě pro nákup návrhu,
jinak, řekni mi, jiné měkké zboží, které je levné a dobré ...pokud je to možné pouze

děkuji ti

nazdar,

HFSS nebo mikrovlnné CST studio jsou tou nejlepší volbou, ale jsou příliš drahé (asi R. 20-30 lacs, INR).
proč nemůže zkusit alternativy, jako collabaration s ostatními malé a střední podniky rozsahu nebo s instituitions vzdělání, které mají tento softwarez.Myslím, že s vysokými školami, že funguje dobře.Můžete také zkusit se student verze / courat líčení nebo jakékoli starší verze jsou k dispozici v síti.
Minimální požadované pro HFSS paměti je 512MB RAM, ale lepší mít 1 GB nebo více, takže čas potřebný pro simulace může být snížena.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back