Design zobrazovací jednotky pro Hloubkoměr!

B

bing2005

Guest
Chci navrhnout svůj vlastní Hloubkoměr displej pomocí Navman společnosti hloubka snímače.Je možné tak učinit?
Zatím jsem stále snaží zjistit, zda je správný způsob, jak vypočítat hloubka dálku prostřednictvím této rovnice, Vzdálenost = rychlost x čas / 2.
Nyní jsem pomocí Hi-Tech C psát zdrojový kód.
Chci přijít na to, také, jak měřit čas na výše uvedené rovnice.
Pokud se můžu dostat časovou hodnotu, pak by neměl být problém, pro mě zjistit vzdálenost.
Díky moc!

To je to, co si myslím u znamená:

- Bascily vaše MCU kontroly vaše zdravější, takže u vědět, kdy u poslal "ping"
- Přímo po zapnutí vašeho zdravějšího spustíte časovač
- Když u obdrží ping zpět čtete hodnota časovače a vypočítat, jak dlouho byl spuštěn (většina časovače počítat pozpátku).
- Pak si udělat svůj malý matematický a vědět, hloubku.

Věc, u které vědět, jak rychle se vaše frekvence cestuje přes vodu.Dokonce i slané nebo sladké může udělat malý rozdíl.Musíte vědět, jak často vaše zdravější byl postaven a generuje tento signál buď sama, nebo budete muset vygenerovat ji.

Pokud chcete "draw hloubky" používat displej GFX, ne-li držet se číslice na jeden, protože tam přidělit easyer ke kontrole.

Zatím vím, snímače, že chci používat měl 200kHz frekvenci.
Jeho hloubka rozmezí bylo 2,0 až 600 ft.
Díky.

Stále máte vědět, jestli snímače vyrábí tento 200Khz sama nebo budete muset vygenerovat to cos snímače jediným prostředkem vysoká nebo nízká frekvence reproduktoru prostě řekl.

Pokud jste Google trochu na zvuk přes vodu najdete několik dobrých míst.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back