DFT - existují nějaké způsoby, jak zlepšit pokrytí chyba?

S

sujittikekar1

Guest
Mám 95,30% chyba pokrytí. Použil jsem zkušební bod vložení metody ke zlepšení, ale didnt nepomůže (se zvýšila o 0,2% pouze) mám kolem 13k chyb v designu. Většina z nich je z důvodu omezení blokování, které jsem používal pro režim skenování. Ví někdo, jiné způsoby, jak zlepšit pokrytí chyba? Díky předem ...

1) Pokuste se odstranit všechny DRC Vios nejprve 2) Zpráva o všechny AU-chyba, a zkontrolujte, zda

[Quote = sujittikekar1] mám 95,30% chyba pokrytí. Použil jsem zkušební bod vložení metody ke zlepšení, ale didnt nepomůže (se zvýšila o 0,2% pouze) mám kolem 13k chyb v designu. Většina z nich je z důvodu omezení blokování, které jsem používal pro režim skenování. Ví někdo, jiné způsoby, jak zlepšit pokrytí chyba? Díky předem ...[/quote] pokud používáte Obnovený sortiment trhacích nýtů .. spustit druhý průchod zjistit, kolik z poklesu pokrytí pro každého omezení, jako je ... 1. běží s normální omezeními nastavit sys m nastavit odstranit stávající omezení .. přidat kolík nevýhody ČT1 --- to přidá všechny untestable na redunant chyba seznamu a vy můžete vidět rozsah poklesu v důsledku tohoto kolíku cons

Díky za odpověď. Já používám sekvenční atpg. Jak používat plnou kontrolu? co r nastavení musíme použít, že? Musím opravit bi-di kolíky v mém designu? nebo se jim dostat pevnou automaticky (mluvím v souvislosti s nalepenou-zavinění model). Díky předem.

Můžete mi prosím říci, který nástroj používáte u? Pokud ur pomocí Tmax pak je následující příkaz pro konfiguraci scan řetězce, set_scan_configuration

Já používám Tmax nástroje. Neviděl jsem set_scan_configuration velení v Tmax? Myslíte si, mluvit o DC?

Použil jsem příkaz spustit atpg-auto_compression, protože mám kompresní mód ve svém designu. bude-full_sequential příkaz pracovat pro stlačený vzory?

Ano, myslím, takže se snažte, které mohou být hodně času

Díky. Budu se snažit tuto možnost. Ale bude to zlepšení pokrytí chyba?

[Quote = sujittikekar1] Díky. Budu se snažit tuto možnost. Ale bude to zlepšení pokrytí chyba? [/Quote] to závisí jsem ji zlepšovat tím, úplné kontroly

Dobrý den, příteli, Pokrytí závisí na tom, jak nejlépe u've zní DFT logiku. Pokud se chcete zlepšit pokrytí, postupujte podle pravidel uvedených níže. http://www.asic-dft.com/DFTGUIDE.html Také, pokud jsou všechny u've ur porušování s "zkušební režim" signál ....... to bude vliv ur pokrytí . Pokud to je v pořádku, kterým se ur dft drc porušování pomocí "scan povolit", jděte do toho s tím. Tímto způsobem lze zvýšit u ur testu pokrytí. Zbytek hrát s nástrojem příkazy .... Hodně štěstí. Sunil Budumuru

Dobrý den, měl jsem stejný problém s atpg pouze končit v 95% chyba pokrytí. Jsem zvýšil na 98% to tím, že vytvoří funkční vektory z nástroje simulaci SPICE. I z dumpingových vektory evcd soubor a číst ji s TMAX a použité nejrychlejší čas v systému jako blesk událost. Doufám, že pomůže.

Nízká chyba pokrytí doesnt závisí na ATPG chyby untestable. To bude v důsledku svázaný, zablokoval, redundantní chyb. Zapište tyto vady a analyzovat. Může také zvýšit zrušit limit a zkuste to.

Věnovat více pozornosti rozhraní makra, vzpomínky atd. .. Ti mohou snadno snížit své pokrytí. Vždy generovat bist wrapper pro vzpomínky s bypassem provedena režimu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back