J
jankrish
Guest
Jak pozemek konstelace pro QPSK v MATLABu pomocí korelační graf. Připojit libovolný kód v případě, že máte. Děkujeme vám.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jsem zdůraznil funkce pro Vás: |[color = red] korelační graf (ynoisy) [/color] [/size], mřížky,%%% demodulovat ynoisy obnovit zprávy. z = demodulovat (modem.qamdemod (M), ynoisy), obr. (2); subplot (2,1,1); kmenových (x (1:10), 'plný'), mřížky, title ('přenesených dat' ) subplot (2,1,2); kmenových (z (1:10), 'plný'), mřížky, title ('přijatých dat');%%% Zkontrolujte Symbole erroe sazby. [Num ty] = symerr (x, z) S pozdravem
PLZ pomoc. Sory za moje angličtina% Ci ± g wejsciowy = náhodné digitální msg x1 = rand (1300) * 15; y1 = kolo (x1), M = 16% QASK y = DMOD (y1, fc , fd, fs, 'qask', M);% hluku = szum pro a1 = 1 szum = a1 * rand (1, (délka (y )))-( 0,5 * a1);% Sygnal n. wyjciu kana ³ u = msg na konci kanálu z1 = y + szum, údaj; subplot (2,1,1) plot (y (1:300)) title ('sygnal zmodulowany') subplot (2,1,2) plot (Z1 (1: 300)) title ('sygnal zmodulowany zaszumiony') w1 = ddemod (z1, FC, FD, fs, 'qask', M), údaj; subplot (2,1,1) kmenové (y1 (1:50)) název ('CIAG symboli wejsciowych') subplot (2,1,2) kmenové (w1 (1:50)) title ('CIAG symboli n. wyjsciu, po demodulacji') konec
něco takového.náhodný digitální msg x1 = rand (1300) * 15; y1 = kolo (x1), M = 16% QASK y = DMOD (y1, FC, FD, fs, 'qask', M);% Hlučnost (a1 - amplituda šumu) pro a1 = 1 hluk = a1 * rand (1, (délka (y )))-( 0,5 * a1);% signál + šum z1 = y + hluku; údaj; subplot (2,1,1) plot (y (1:300)) title ('modulovaný signál') subplot (2,1,2) plot (z1 (1:300)) title ('modulovaný signál + šum') w1 = ddemod (z1, FC, FD , fs, 'qask', M), údaj; subplot (2,1,1) kmenové (y1 (1:50)) title ('náhodný msg') subplot (2,1,2) kmenové (w1 (1: 50)) title ('hlučný msg po demodulaci') konec
korelační graf (z1)PLZ pomoc. Sory za mé anglicky
ano přítel, jsi to v první výsledek se něco špatně v kódu (i to není zaškrtnuto kódu). Nějaký čas jsem si jako svůj první výsledek, a po nějaké kontrole jsem našel nějaké chyby v kódu. zkontrolujte kód: idea:http://zapodaj.net/c62dc6fb5802.jpg.html [/url] a vidíte: Scatterplot nefunguje jako chci. Jakékoliv rady?