Diferenciální pár otázek

S

STOIKOV

Guest
I executed nějaké simulace v páru diferenciální MOS s cílem ověřit některé teorie jsem četl, a má určité pochybnosti.

If (Vin Vin- = = 0 voltů) aktuální v každé mozků Is / 2.Není to předpokládat, že s 0 voltů v branách jsou pryč?

Také, když se nějakou hodnotu DC vrata (Vin Vin- = = žádné voltů), proud v každé tranzistor je Is / 2, no co matther DC brány 'napětí jsou.Proč se stane toto místo mimo zákon kvadratické Id = K (Vgs-Vt) ²

Stručně řečeno, kanalizace proudy jsou independient hodnoty DC v branách.Součet v obou sítích je vždycky.To jsou pochybnosti mám a věřím, je vzhledem k aktuální zdroj, ale nevysvětlují, proč se dobře.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

STOIKOV napsal:

I executed nějaké simulace v páru diferenciální MOS s cílem ověřit některé teorie jsem četl, a má určité pochybnosti.If (Vin Vin- = = 0 voltů) aktuální v každé mozků Is / 2.
Není to předpokládat, že s 0 voltů v branách jsou pryč?Také, když se nějakou hodnotu DC vrata (Vin Vin- = = žádné voltů), proud v každé tranzistor je Is / 2, no co matther DC brány 'napětí jsou.
Proč se stane toto místo mimo zákon kvadratické Id = K (Vgs-Vt) ²Stručně řečeno, kanalizace proudy jsou independient hodnoty DC v branách.
Součet v obou sítích je vždycky.
To jsou pochybnosti mám a věřím, je vzhledem k aktuální zdroj, ale nevysvětlují, proč se dobře.

STOIKOV napsal:

IAlso, když se nějakou hodnotu DC vrata (Vin Vin- = = žádné voltů), proud v každé tranzistor je Is / 2, no co matther DC brány 'napětí jsou.
Proč se stane toto místo mimo zákon kvadratické Id = K (Vgs-Vt) ²

bageduke má pravdu!Vgs napětí je důležité, ne Vg.použijete-li stejné stejnosměrné napětí do brány, vgs napětí by měla být stejná.to je společná vstupní napětí a diff.amp.odmítne.(CMMR)

Jste připojen ideální zdroj proudu, to je důvod, proč jste stejný proud v každém Vcommon.V reálném obvodu proud bude měnit.

STOIKOV napsal:If (Vin Vin- = = 0 voltů) aktuální v každé mozků Is / 2.

Nazdar,
Já jsem se uspokojit především skutečnost.ale já dont brát, že, jak psát v syntaxi koření pro Vin , Vin-, otočka, tisk nebo pozemek.Může kterýkoli subjekt mi pomoci?
Thanks in advance!

vlastně v simulaci I'm not using ac, dc pouze hodnoty.A když jsem nastavit 0V v obou bran je ID / 2 proudící v každém mozků, a očekává, tranzistory, které mají být pryč.Je to můj hlavní pochyb.

Citace:vlastně v simulaci I'm not using ac, dc pouze hodnoty.
A když jsem nastavit 0V v obou bran je ID / 2 proudící v každém mozků, a očekává, tranzistory, které mají být pryč.
Je to můj hlavní pochyb.

Zde je manuální metody simulace zesilovačů!
Přečtěte si, budete vědět, jak simulovat zesilovač!
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back