diferenciální RF náměstí-wave

S

STOIKOV

Guest
Musím rozrušit mixer obvod s 900MHz čtvercový-wave diferenciální signál, mám na mysli dva signály z fáze o 180 stupňů.
Je tam signál generátor schopen poskytnout diferenciální výstup přes dva kanály?
Pokud ne, jak může generovat oba signály od signálu generatos, možná invertor?

Proč právě vy potřebujete náměstí-wave signál vlastně je?

Co byste mohli použít, je vysokorychlostní logické hradlo s diferenciálem výstupy, stejně jako řidič ECL / přijímač MC100EL16 (cca 200ps nárůst / pokles), nebo MC100EP16 (cca 100-150ps nárůst / pokles času).

Takže připojení 900MHz (single-skončila), výstup z laboratoře generátoru signálu pro řidiče ECL a dostanete se na výstup diferenciální náměstí-wave signál, pokud tyto strmosti nárůstu a poklesu splňuje vaše náměstí-wave požadavky.Pokud ne existují logické komponenty se sub 50ps nárůstu pokles čas, a že signálem jistě vypadá jako čtverec-wave na 900MHz ...

Chci tento diferenciální signál platí ve vstupní port typu double vyvážený směšovač (místní oscilátor port)

O 11 cm z koaxiálního kabelu nebo PCB přenosové linky vám 180deg fázový posun na 900MHz.Přesná délka závisí na rychlosti faktor vašeho koaxiální kabel nebo geometary svého PCB skladeb a dielektrickou konstantou vaše rady.

Samozřejmě musíte také zvážit impedanční přizpůsobení a odráží výkon na 900MHz a na harmonické frequencys ve vašem náměstí vlně.

Díky za vaše návrhy.
Nemám žádné zkušenosti s přenosové linky, co mohu provádět je použít komerční čip jako rfmw řekl, nebo by bylo lépe integrované topologie, takže jsem mohl přidat tomto okruhu na stejný čip mého mixer.
Snažil jsem se s měničem MOS, ale výstup není přesně o 180 stupňů z fáze s ohledem na vstup, to je důvod, proč jsem stále hledal obvodu.

Pokud chcete dostat přesně 180degress budete muset zvážit, přenosové vedení účinky.
Milimetr rozdíl v délce trati, že váš signál prochází na cestě do jednoho z přístavů mixer vytvoří fázového rozdílu stupně nebo dva.

Použití transformátoru (v1/v2 = 1:2) s centrem páskou, sekundární napětí ve dvou vinutí jsou v opačné fázi s odkazem na střed pásky.Obvod s dvojicí diferenciální konvertovat signál na dva signály opačné fázi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back