diferenciální zesilovač

C

Chethan

Guest
Jsem navrhování diferenciální zesilovač, který SHD mít vysoký zisk, a vysoké PSRR.i offset SHD být nízká.
může mi někdo říct, zda je rozdíl PMOS pár nebo diferenciální NMOS dvojice bude better.what r výhody a nevýhody obou.Já jsem za použití p-sub procesu.
Než předem >>.....

Ahoj,
Myslím, že pro dobrou psrr by mělo jít o PMOS DA.

Ahoj,

Použití NMOS jako rozdíl vstupní dá využít v období vysokého zisku jako GM NMOS je 2 ~ 3 krát vyšší než PMOS, tak to může dát vysoké CMRR & PSRR v porovnání s PMOS jako diferenciální zisk je vysoká.Z hlediska hluku, se doporučuje používat PMOS jako vstupní etapu jako šum je nižší než NMOS a pro diferenciální PMOS fázi, je možné ovládat z 0V.Tak bych řekl, že záleží na tom, co aplikace jste desiging pro.Díky,
Suria

PMOS použití din diff amp jednat jako aktivní zátěž, takže je možné kontrolovat signál ...

ID1 lze určit na základě PMOS účinněji, protože PMOS je dobré pro přenos napětí v porovnání s NMOS, který dostal ztrátu

Pokud se u byly zesilovač spcifications má přísnější šumové číslo, než by bylo lepší mít PMOS diff amp než NMOS amp.

S pozdravem,
Thoppay

Dobrý den suria3,
Co myslíš tím můžete pracovat od 0?že nižší vstupní limit s požadovanou linearity je 0V?Pokud ano, jaká výhoda to udělat, a ve které aplikace?

díky
sezi

Ahoj Sezi,

Myslel jsem 0V, protože vstup PMOS lze zapnout na nižší potenciál napětí v porovnání s NMOS.Let říci brány napětí 0V, je zdroj 1.5V, takže to VGS ≥ V..Tato volba může být užitečná jako při vstupu železniční-rail, který bude mít swing z VDD na GND, i když design pro zdroj následovníka, jednota zisk buffer, může být provozován od 0 do určité napětí a omezení týkající se aplikace , im ne velmi jisti, že.Můžete odkazovat na jiné zdroje od sítě.

S pozdravem,
Suria

ale pokud máte NMOS pair, napětí může vstup jít VDD aľ zatímco pro PMOS pair to není možné.Proč tedy raději, že vstup by měl být schopen jít dolů na zem spíše než VDD?nemá NMOS mít stejné výhody pro VDD železnici?

Co vám říkají také je pravda, ale jak bylo řečeno, je to hlavně závisí na druhu vstupního rozsahu přijít k zesilovači.Například, pokud jde o rozhraní, jako je LVPECL nebo PECL (zdroj stoupenci), na čipu design úrovní, se dal z nich by mohlo být v rozmezí -0,3 až 1.0V (pro příklad).Takže v další blok design, zesilovač musí být schopen přijmout toto rozmezí houpačka pro zesílení, tak v tomto případě PMOS jako diferenciální vstup je přednostní.Takže, je to zcela závisí na vstupní oblast.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back