Diff pár-common centroid

S

SP24

Guest
Snažím se odpovídat pár diff pomocí společného těžiště. Prosím, projděte přiloženém nákresu. 1.give připomínky k, zlepšit toto rozložení. 2.correct toto rozložení Pokud můj přístup je v pořádku, pokud jde o odpovídající nebo směrování parasitics považuje SP24

Dobrý den, můžete sdílet zdroje s tranzistorem A & B, tak budete snížit prostor, minimalizovat Hustota vypouštěcí regiony a také parasitics s nimi spojené. S aktuálním designem si představujeme spojovací uzávěr mezi kovy tím, že udržuje zdroj a kanalizace daleko od sebe a také difúzní řez lze vyhnout, což může vyhnout SZP. Můžete se vyhnout 4 vypouštěcí sítě a stačí mít 2 výměnné sítě přidáním 2 vypouštěcí sítě jako brány sítí v mezi 4 bloku segmentů. Tímto umístěním se vyhnete kovovým uzávěrem spojku a také oblast a parasitics. Doufám, že to může sloužit některé svého účelu. Paramjyothi

Ahoj Paramjyothi Díky za cenné suggestion.I jsem pracoval na 65nm tech. Jsem umístil trans takovým způsobem, že jsou uspořádány v zdroj / vypouštěcí zdroj / vypouštěcí vzorce, aby byla směr proudu budou jednotné . To bude mít velkou pomocí, pokud byste mi mohla říct, který je dominantní? směr proudu nebo směrování vyvolané parasitics, protože i může být v nesprávném předpokladu o odpovídající omezení.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back