Digitální ALC

E

erickang_pro

Guest
Ahoj, našel jsem spoustu materiálů na analogových ALC, nicméně, tam je žádné materiály na digitální ALC.
Má někdo nějaký odkaz na digitální ALC materiály?
Díky

Digitální ALC kompenzuje a komprimuje všechny audio materiály, jako jsou novinky, hudba, drama, sportovní, CM, atd. vhodné šířku pásma pro vysílací služby, aniž by kažení jeho původní zvukovou kvalitu a přírodní touch pro lidské uši, stejně jako profesionální audio mixer -člověk pracuje.Jako konvenční limitters & compensaters změnit původní zvuk (průběh) elektricky a násilně, ty zpracované zvukové programy pouze dát nepříjemný dotek a pocity své diváky a diváky.

Odkazovat na následující odkaz:

http://www.lycos.com/info/alc--miscellaneous.html

Ahoj Mumtaj,
Omlouváme se za to, aby se jasně v čele,
Digitální ALC, že jsem na mysli digitální automatické vyrovnávání řízení, tj. okruh slouží ke sledování a vyrovnání výkon RF, které vyplynuly z výkonového zesilovače nebo vysílač.
Máte odkaz na to?
Díky.

p / s: Jsem zvědavý, jak všechny materiály publikované v síti jsou pro analogové ALC a není digitální ALC dokumentace, takže jsem přemýšlel, jestli jsme něco jako digitální ALC nebo ne.

Audio magnetofon, která má zvláštní nástroj pro dovybavení vozidel, která mají rádia, přehrávače, nebo jiných audio zařízení generující má automatickou úroveň signálu řídicího obvodu přizpůsobit velmi široké paletě obvodu na úrovni vstupu.Obvod má variabilní odpor současně s audio výstup s odporu závisí na napětí výstup digitálního napětí pult.Napětí počítadlo stanoví diskrétní vystoupil výstup závislý na signály generované z vrcholu detektor, který detekuje signál vrcholy vstupní nad přednastavenou úroveň, a nízkou úroveň detektor, který detekuje průměrné úrovně signálu vstupního pod předem úroveň.Spínač zabraňuje nízké úrovni detektoru od ovládání pultu na nastavené období.

odkazovat na následující odkaz:

http://www.freepatentsonline.com/4424538.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back