Dipólová anténa motýlkové

M

madhu14365

Guest
Ahoj může někdo po nějaké užitečné odkazy pro projekční bowtie anténu pro širší šířku pásma v reklam ...

ahoj, prosím definovat u antény a frekvenci, než u klást otázky a anténa navrhuji HFSS pro simulaci

Pokud nemůžete vyřešit analitical nebo numerické elektromagnetismus, a pokud nemáte zkušenosti s desgin anténa use anténu kouzelník na designig pak simulovat antény na FEKO or cst.antenna kouzelník kompatibilní s FEKO a CST. HFSS může být těžko pro vás, protože vy nemůžete zkušenosti a HFSS chce více informací o simulaci, než ostatní.

ahoj sezgyno Mám jinou představu o HFSS i zručný v HFSS, ale i amatér v CST a nováček v FEKO a i design bowtie v HFSS, ale musíme mnoho modelu bowtie-li u klást otázku edaboard pls dej úplné údaje o otázku, a já důraz že HFSS nejlepší software pro antény, simulace, které základnu na rezonanci jako mikropáskové antény, ale FEKO vyřešit tím chvíli a tento software vhodný pro jankovitý struktury práce antény čarodějnice jako drát nebo vlnovodu jako monopole CDM nebo roh antény i poradit u nikdy použít FEKO pro mikropáskové [

ahoj omlouvám za neúplné informace ... anténa je dipólová anténa a Frekvenční rozsah je 0,3 až 3 Ghz ....

i navržen na FEKO mikropáskové antény pole, pokud jste opatrní, o způsobu chvíli můžete navrhnout správné, když se rozhodnete antény a opatření na síťový analyzátor, můžete beileve FEKO: D ale pokud si design úzkém pásmu antény rovinný můžete vidět, že jste nemohli design antény s grafickým parametr, který jste chtěli .. HFSS je velmi populární než ostatní, ale já vím, že tento software requared příliš mnoho paměti
ahoj sezgyno Mám jinou představu o HFSS i zručný v HFSS, ale i amatér v CST a nováček v FEKO a i design bowtie v HFSS ale jsme se do mnoha modelu bowtie pokud u klást otázku edaboard pls dej úplné údaje o otázku, a já důraz, který HFSS nejlepší software pro antény, simulace, které základnu na rezonanci jako mikropáskové antény, ale FEKO řeší od chvíle a tento software vhodný pro jankovitý struktury práce antény čarodějnice jako drát nebo vlnovodu jako monopole CDM nebo roh antény i poradit u nikdy použít FEKO pro mikropáskové [

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back