Disk Software pro Tektronix 3001 GPX

F

flatnoise

Guest
Zdravím všechny, jsem v napínavých hledání systémového disku z Tektronix 3001 Analyzer logiky GPX ... Každý, kdo si to může mít i možnost vytvořit kopii pro mě? Obraz disku je vše, co potřebuji ... Díky ...

Ahoj flatnoise, Pokud jste dosud nachází kopie tohoto software I může být schopen pomoci. Nedávno jsem si koupil 3001GPX jednotku on-line, a to přišlo s originálním Tekctronix diskový systém diskety. Nicméně jsem ještě ověřit, zda disk je čitelný a bude pravděpodobně muset pokyny týkající se postupu vytvořit obraz toho. Na zdraví

Ahoj všem, mám také 3001GPX a disky pro nejnovější systém disk vím (v3.4), a 32GPX aplikace a diagnostické disky. Hledám MPU Uživatelé manuál k programu nástroj přes sériový port ... někdo manuály? Larry Andrews

Dobrý den larryandrews, když jsem zjistil, decluttering Tektronix 3001 GPX, ale disk se softwarem. Po chvíli jsem zjistil, googling vaše příspěvky. Takže bych se chtěl zeptat, kdybyste mi sen d n kopie softwaru pro Tektronix 3001GPX? Máte k obsluze zařízení? Pokud se tak by ji mohli naskenovat a poslat mi kopii? Díky moc za vaše úsilí. Tomáš

Vážení, mám 3001GPX a že jsem blázen vidět, jak funguje. Možná, že někdo už imaged disky, a můžete nám zaslat kopii? A co sond? Má někdo snažil kopírovat sondy pod? Mine nemá nic: (

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back