"disk zaváděcí selhání" se objeví na můj nový počítač

L

leunglhz

Guest
Ahoj,

Jsem budování nové výpočetní nedávno.

Použil jsem novou desku, RAM, a Hardisc.

Mohl bych vstoupit do BIOSu a počítač mohl detekovat všechna zařízení.

To by mohlo nahrát deska disk stejně.

Nicméně, chybové hlášení, "disk zaváděcí selhání", se na obrazovce objeví vše jsem načíst s Windows XP CD.

Windows XP byl donwloaded a zkopírovány do CD, ale nemohl jsem nainstalován na jiném počítači.

Každý, kdo zná důvody pro toto?

Díky

leunglhz napsal:

Ahoj,Jsem budování nové výpočetní nedávno.Použil jsem novou desku, RAM, a Hardisc.Mohl bych vstoupit do BIOSu a počítač mohl detekovat všechna zařízení.To by mohlo nahrát deska disk stejně.Nicméně, chybové hlášení, "disk zaváděcí selhání", se na obrazovce objeví vše jsem načíst s Windows XP CD.Windows XP byl donwloaded a zkopírovány do CD, ale nemohl jsem nainstalován na jiném počítači.Každý, kdo zná důvody pro toto?Díky

Ano, jsem.

Mluvil jsem s přítelem dnes, a on řekl, že důvodem je skutečnost, že soubor na disku XP je "ISO", takže nemohl být číst DVD Rom

Myslím, že to dává smysl, protože DVD ROM je schopen číst desce disk.

Ale co bych měl udělat, aby disk XP čitelné ROM DVD?

Díky

leunglhz napsal:

Ano, jsem.Mluvil jsem s přítelem dnes, a on řekl, že důvodem je skutečnost, že soubor na disku XP je "ISO", takže nemohl být číst DVD RomMyslím, že to dává smysl, protože DVD ROM je schopen číst desce disk.Ale co bych měl udělat, aby disk XP čitelné ROM DVD?Díky

díky,

Myslím si, že je problém - disk XP není bootovací.

Pokusím se tento software "ultera".

mezi, když spálil *. iso obrazu na disk, to můžete napsat disk jako data disk nebo jako obraz?

Jako kontrola, vložte tento disk v pracovním počítači (z vašich přátel), po jeho zavedení.Pak se podívejte na její obsah.Pokud vidíte jeden *. iso soubor, pak jste spálil cd správně.Pokud vidíte LOF souborů pak jste vypálit správně.

i vyrobené bootovací CD pomocí "Nero".

Nyní jsem mohl vstoupit na životní prostředí DOS, a to na obrazovce zobrazí

DR-DOS] A: /

Zadal jsem setup.exe a followings vyjít

Tento soubor nemůže být spuštěn v DOS

Každý, kdo ví, v čem je problém?

Díky

Ahoj

Nejdříve se musíte minimalizovat ur systému odstraněním veškeré nežádoucí zařízení, a snaží se zavést znovu, po úspěšném přihlášení Přidat další zařízení.Použijte Hirens bota CD, které je velmi dobrým nástrojem kolekce pro muže Hardware.

makri

http://www.shibuvarkala.blogspot.com

Máte propojky správně nastaven pro všechny disky?
tj. hlavní, slave??

LOL!No tak to je jako rjainv řekl.Ty spálil ISO obraz jako soubor na CD-ROMu, jste vypálit ISO image jako cdrom.Není bota, protože je nemá platný spouštěcí sektor.ISO je tzv. image, protože mapy konkrétní data pro konkrétní místo na cdrom.Takže data v boot sektoru je mapována do boot sektoru.Kopírování souborů není mapa, to prostě dává data všude, kde to chce.

Mám spálený bootovací CD XP úspěšně.

Sledoval jsem obecných zásad uvedených v tomto webu

http://www.onecomputerguy.com/install/winxp_bootable.htm

Thx za pomoc

leunglhz napsal:

Mám spálený bootovací CD XP úspěšně.Sledoval jsem obecných zásad uvedených v tomto webuhttp://www.onecomputerguy.com/install/winxp_bootable.htmThx za pomoc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back