S
suituse
Guest
Používám řemeslník 0,18 knihovny ve svém designu.Std buňky lib (název "pomalu"), a pamětí lib (název "art_sram_slow"), které obsahují ve dvou různých knihovně.Když jsem používal je v DC udělat syntézu, vždycky to rozdal Upozornění: Trippoints pro knihovnu 'art_sram_slow' se liší od těch, které v knihovně 'pomalých'.
Pak jsem zkontroloval oba. Lib soubory z nich, jsou příslušné části vyjmenované následující:
Knihovna "pomalu":
slew_lower_threshold_pct_fall: 30,0;
slew_upper_threshold_pct_fall: 70,0;
slew_lower_threshold_pct_rise: 30,0;
slew_upper_threshold_pct_rise: 70,0;
input_threshold_pct_fall: 50,0;
input_threshold_pct_rise: 50,0;
output_threshold_pct_fall: 50,0;
output_threshold_pct_rise: 50,0;
slew_derate_from_library: 0.5;
Knihovna "art_sram_slow"
slew_derate_from_library: 1;
slew_lower_threshold_pct_fall: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_fall: 90.000;
slew_lower_threshold_pct_rise: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_rise: 90.000;
input_threshold_pct_fall: 50.000;
input_threshold_pct_rise: 50.000;
output_threshold_pct_fall: 50.000;
output_threshold_pct_rise: 50.000;
Z výše uvedených informací je zřejmé, že cesta body se liší v těchto dvou knihoven, ale zároveň i najít README soubor ve stejném dir z "pomalého" soubor knihovny, které mají tuto poznámku:
"Transition měření času jsou vyrobeny z 30% VDD až 70% VDD pro rostoucí signál přechody. Měření doby přechodu jsou vyrobeny z 70% VDD až 30% VDD pro klesající signál přechody. Členské státy, aby v souladu se standardy převážně přijato od jiných dodavatelů šetření, byly přechod měření extrapolovat na 10% a 90% úrovně v časovém
modely. "
Já jsem teď zmaten.Měl bych změnit cesty bod spec část "pomalý" knihovna
říct, DC načasování údaje již extrapolovat na 10% a 90% úrovně.Nebo bych měl změnit údaje v "pomalu" knihovně?Nebo prostě ignorovat varování, protože DC dostali právo lib data?
Mohl byste mi dát nějaký nápad?
Pak jsem zkontroloval oba. Lib soubory z nich, jsou příslušné části vyjmenované následující:
Knihovna "pomalu":
slew_lower_threshold_pct_fall: 30,0;
slew_upper_threshold_pct_fall: 70,0;
slew_lower_threshold_pct_rise: 30,0;
slew_upper_threshold_pct_rise: 70,0;
input_threshold_pct_fall: 50,0;
input_threshold_pct_rise: 50,0;
output_threshold_pct_fall: 50,0;
output_threshold_pct_rise: 50,0;
slew_derate_from_library: 0.5;
Knihovna "art_sram_slow"
slew_derate_from_library: 1;
slew_lower_threshold_pct_fall: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_fall: 90.000;
slew_lower_threshold_pct_rise: 10.000;
slew_upper_threshold_pct_rise: 90.000;
input_threshold_pct_fall: 50.000;
input_threshold_pct_rise: 50.000;
output_threshold_pct_fall: 50.000;
output_threshold_pct_rise: 50.000;
Z výše uvedených informací je zřejmé, že cesta body se liší v těchto dvou knihoven, ale zároveň i najít README soubor ve stejném dir z "pomalého" soubor knihovny, které mají tuto poznámku:
"Transition měření času jsou vyrobeny z 30% VDD až 70% VDD pro rostoucí signál přechody. Měření doby přechodu jsou vyrobeny z 70% VDD až 30% VDD pro klesající signál přechody. Členské státy, aby v souladu se standardy převážně přijato od jiných dodavatelů šetření, byly přechod měření extrapolovat na 10% a 90% úrovně v časovém
modely. "
Já jsem teď zmaten.Měl bych změnit cesty bod spec část "pomalý" knihovna
říct, DC načasování údaje již extrapolovat na 10% a 90% úrovně.Nebo bych měl změnit údaje v "pomalu" knihovně?Nebo prostě ignorovat varování, protože DC dostali právo lib data?
Mohl byste mi dát nějaký nápad?