Displej algoritmus PC DSOscilloscope

V

vahidkh6222

Guest
Ahoj všem, jsem na pochybách. I dont vědět, jestli existuje nějaký známý, dobře zdokumentované postupy při obnově signálu z uložených okna vzorku dat v externí paměti RAM? Myslím, že je to tak jednoduché, jak si myslím? Je to natolik, že jsme právě přenos každého vzorku dat byte a místo tečky na konci bodu křivky?! Nemáme potřebujete interpolaci nebo dodatečné manipulace pro periodické signály? Nápověda mě, jestli může u plz. Já jsem chtěl se potopila v hluboké pochybnosti ....

Nikdo odpovědi?! pleeaasee! Slibuji vám, že půjdete do nebe, pokud u mi pomohl:) Mám několik dobrých přátel .... jo: D

Můžete to udělat: 1. Pokud máte dostatek vzorků, je nutné opustit některé z nich. Máte-li řekněme 2000 vzorků, a máte monitor, který dokáže zobrazit 1024 bodů horizontálně pak musíte zobrazit pouze 1024 z nich. V této situtuation budete muset použít pouze část vzorku. 2. Máte-li však 100 vzorků a chcete zobrazit na 1024 bodů horizontálně pak můžete připojit vzorků line rovně, nebo se můžete hladké linie s interpolací, ro některé podobné techniky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back